Stan Van Samang over zoontje Lenny: ‘Hij krijst nog vaak ‘s nachts het huis bijeen’

Door -
© Instagram @stanixvansamix
Het ouderschap is niet altijd rozengeur en maneschijn, ook niet voor onze BV's. Stan Van Samang vertelde onlangs in Story openhartig over de perikelen van het vaderschap en over het nachtelijk gehuil van zijn zoontje Lenny.

Eerder deze maand moest Stan Van Samang noodgedwongen zijn concert in Overijse vroegtijdig beëindigen wegens stemproblemen. De oorzaak? Een verkoudheid en een groot slaaptekort. Stans zoontje Lenny slaapt nog altijd niet door en krijst regelmatig ‘s nachts het huis bijeen, vertelt de zanger in Story.

Hopen op beterschap

Dat Stan Van Samang dol is op zijn zoontje Lenny, dat bewijzen de schattige foto’s op zijn Instagrampagina. Toch moet de zanger bekennen dat het vaderschap wel afmattend is. Lenny is nu bijna anderhalf jaar oud, maar de peuter slaapt nog altijd niet door.

Lenny bleek last te hebben van reflux, maar dat probleem is intussen verholpen dankzij medicatie. Toch zet hij het ‘s nachts regelmatig nog op een huilen. “Het slapen is nog niet verbeterd en dat baart ons echt wel zorgen”, zegt Stan in Story. “We voelen ons zo machteloos. Barbara en ik kunnen alleen maar hopen dat het snel beter gaat.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

460 dagen mijn allerbeste vriend met z’n allerbeste sportvoiture #lennylove #echtonvoorwaardelijk #Thule

Een bericht gedeeld door Stan Van Samang (@stanixvansamix) op

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Korter lontje

De slapeloze nachten die met Lenny’s slaapproblemen gepaard gaan, eisen stilaan hun tol. Maar hun zoontje een nacht bij de grootouders laten slapen, is voor Barbara en Stan geen optie zolang hij niet doorslaapt. “Ik wil anderen daar niet mee lastigvallen”, zegt hij.

Het nachtelijk gehuil heeft wel een effect op het humeur van de zanger. “Ik heb misschien wel een korter lontje nu”, geeft hij toe. “Maar het uitwerken op anderen doe ik niet, al zeker niet mijn zoontje. Daar zie ik hem ondanks alles veel te graag voor. Hij kan er uiteindelijk ook niets aan doen. Hij kan gewoon niet zeggen wat er aan de hand is.”

Bron: Flair.be

Meer lezen over Bekend Vlaanderen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here