©iStock

Sterrenbeeld verklapt wat voor vader hij wordt

Ben je zwanger van je eerste kind en vraag je je af wat voor type papa je partner zal worden? Astrologen vinden het antwoord uiteraard in de sterren.

Dit zegt zijn sterrenbeeld over zijn karakter als papa:

Steenbok (22 december – 19 januari)

Ambitieus als ze zijn, wil een Steenbok alle aspecten van het vaderschap zo snel mogelijk onder de knie krijgen. Hij verslindt boeken over het vaderschap en bestudeert ‘papa’ filmpjes op YouTube. Hij wil het gewoon graag allemaal goed doen.


via GIPHY

Waterman (20 januari – 18 februari)

De gevoeligheid van de empathische Waterman zul je met een baby op komst goed merken. De gedachte aan jullie baby doet hem al smelten. Wedden dat er bij de bevalling heel wat traantjes gaan vloeien?

via GIPHY

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen is het meest verzorgende sterrenbeeld en zal met alle plezier voor je kind (en jou) zorgen. Daarnaast heeft hij een groot hart én kan hij, net als de waterman, heel  emotioneel uit de hoek komen.

via GIPHY

Ram  (21 maart – 19 april)

Is jouw partner een vurige Ram? Bereid je dan maar voor op een intense en gepassioneerde vader. Doet je kind mee aan een basketwedstrijd of een schooloptreden? Papa Ram staat het allerhardst voor hem te juichen.

via GIPHY

Stier (20 april – 20 mei)

Een koppige, eigenwijze stier in huis? Eens ze iets in hun hoofd hebben, kan het erg moeilijk zijn om hen van gedachten te doen veranderen. Ze gaan vaak in discussie, met jou én met jullie kindje. Helemaal niet erg, want dat kan hartstikke leerzaam zijn.

via GIPHY

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn flexibel, makkelijk in de omgang en ze kunnen zich aan iedere situatie aanpassen. Ook al zijn ze niet echt een tweeling, ze hebben de eigenschappen van iemand die gewend is altijd met een ander samen te leven. Handig voor vaders met een groot gezin.

via GIPHY

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Met een Kreeft als papa, heeft je kind altijd een rots in de branding. De Kreeft is een huiselijk type; hij hecht veel waarde aan een gezellige, ordelijke thuis. Daarnaast is hij beschermend: hij zal zijn gezin altijd verdedigen.

via GIPHY

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Een Leeuw-partner is trots op zijn gezin en heel loyaal. Grote kans dat hij jullie baby straks direct aan iedereen wil laten zien.

via GIPHY

Maagd (23 augustus – 22 september)

Als jouw partner een Maagd is, heeft hij zijn zaakjes graag op orde. Hij werkt snel en doelgericht en kan soms een controlfreak zijn. Alles is thuis tot in de puntjes geregeld, maar hij kan wel wat moeite hebben met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap.

via GIPHY

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

De Weegschaal staat voor eerlijkheid en gelijkheid. Hij houdt niet van ruziemaken.Omdat hij harmonie en vrede in huis belangrijk vindt, scoort hij wel punten als bemiddelaar.

via GIPHY

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen als papa? Verkleedpartijtjes, kinderfeestjes, samen knutselen zijn echt iets voor hem. Hij is dan ook eindeloos creatief.

via GIPHY

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters leggen de lat hoog en stellen graag doelen. Zijn familie is zijn prioriteit en het zal jullie kind en jou aan niets ontbreken.

via GIPHY

Bron: Romper.com

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content