The Motherhoodie: deze borstvoedings-sweater is comfortabel én hip!

Door -
The Motherhoodie
©themompany.com
Borstvoedingsmode lelijk? Dat is hélemaal niet waar, en we kunnen jou het tegendeel bewijzen met deze ontzettend fijne sweater!

The Motherhoodie

The Motherhoodie is niet zomaar een capuchontrui. Het is er eentje waar je al heel lang van droomt. Denk aan: duimgaten in de mouwen voor warme handen, organic katoen én een verborgen rits boven de zak zodat je heel gemakkelijk borstvoeding kunt geven, zonder dat je deze comfortabele trui onder je kin moet houden of dat je met een blote, koude buik zit. Geef je geen borstvoeding? Geen nood, want zoals we al zeiden: de rits is verborgen.

PS Hij valt echt lekker ruim, dus hij past je sowieso. Zelfs als je negen maanden zwanger bent!

Je shopt ‘m hier!

The Mompany

Dit leuke hebbeding kun je op de kop tikken bij themompany.com: een full-service site voor mama’s (in wording) geboren uit een natuurlijke behoefte naar dé plek voor mooie, eerlijke spullen, kleding en informatie. En dat voor, tijdens en na de zwangerschap.

 

A post shared by The Mompany (@themompany) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here