Trommel je mama vriendinnen op en schrijf je in voor de Pink Ladies Games!

Zin in een dagje uit met je vriendinnen? Schrijf je dan nu in voor de Pink Ladies Games, waarbij je met jouw team verschillende battles aangaat. Stoer, maar toch girly. En het leukste van al: je hoeft er helemaal niet sportief voor te zijn!

Na het succes van de Flair Games in 2016 en de Ladies Games i.s.m. Flair & Libelle vorig jaar is er nu de Pink Ladies Games, hét actieve belevingsconcept voor vrouwen vanaf 16 jaar.

Stoer met een vrouwelijke touch

Hou je van teamwerk, actie en fun? Dan zijn de Pink Ladies Games jou op het lijf geschreven. Wat denk je bijvoorbeeld van lopen op een catwalk als een echt model, of bewijzen dat vrouwen echt wel kunnen parkeren? Lekker stoer, maar toch girly.

Hoe werkt het? In een team van 3 tot 5 vriendinnen neem je het op tegen 100 andere teams in 6 ludieke battles. De Hunks zorgen voor een leuke noot en geven je team morele ondersteuning. Sportief zijn is echt niet nodig!

De battles

 1. Catwalk Challenge, powered door C&A
 2. Flip It
 3. Parking Battle, powered door Suzuki Swift
 4. Smack my Pony
 5. Lipstick Challenge
 6. Paaldansen

Praktische info

WAAR EN WANNEER ZIJN DE VOLGENDE GAMES?

Op 28 oktober is de grote finale in Brussel. Want de Pink Ladies Games zijn meer dan alleen fun. Het slotevent staat immers helemaal in het teken van borstkanker. Echt wel “for active women who care” dus!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

 • Onvergetelijke namiddag met je girl tribe
 • Surprise box met official Pink Ladies Games® merchandise
 • Battles om u tegen te zeggen!
 • Bubbles & zomerse cocktails
 • Hunks & dance acts
 • Actie & fun (ook voor wie geen conditie heeft)
 • Leuke prijzen, ook voor het Best Verklede Team, Coolste Team, enz.

DEELNAMEPRIJS

Deelnemen kan vanaf 30 euro per persoon.

Via Pink Ladies Games kan je Wetenschappelijk Onderzoek steunen rond Borstkanker.

Pink Ladies Games worden georganiseerd door Herculean, in samenwerking met C&A, Suzuki, Flair, Libelle en vele andere partners. Meer info en inschrijven: www.pinkladiesgames.be.

Partner Content