Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

Hét ideale valentijnscadeau voor mama

Door Celine Werner
Valentijnsdag is dé dag waarop stelletjes elkaar eens extra in de watten leggen. En als er ook een kleine dreumes in huis loopt, neemt die maar al te graag deel aan het hele feestgebeuren. Nog op zoek naar een geschikt valentijnscadeau voor mama? Laat je inspireren:

Een valentijnscadeau voor mama? 7 tips!

Liefde in een kopje

Achter elke smaak van het Pukka theeassortiment schuilt een uniek en vaak fascinerend verhaal. Maar de prijs voor meest romantische verhaal gaat resoluut naar de Pukka ‘Love’ thee. Deze zoete thee bestaat uit een hartverwarmende bloemenmix van FairWild gecertificeerde biologische rozen, kamille en lavendel en werd speciaal samengesteld door Pukka’s co-founder Sebastian Pole om indruk te maken op zijn date.

valentijnscadeau voor mama

€ 4,50 – Shop hier.

Een heerlijk geurtje in huis

Verlicht je zoektocht naar innerlijke harmonie met deze luxegeurkaars. Op basis van authentieke Ayurvedische ingrediënten, zoals Indiase roos en zoete amandelolie. 

valentijnscadeau voor mama

€ 19,90 – Shop hier.

Liefde gaat door de maag

Deze limited edition Love Letter Box is gevuld met vijftien pralines, samengesteld door Michelin-sterrenchef Arabelle Meirlaen. Ze liet zich inspireren door haar passie voor parfum en baseerde zich op haar favoriete geuren om de aroma’s te creëren. 

Love Letter Box image number 01

€ 24,00 – Shop hier.

Zeg het met bloemen

Echt geen idee wat mama zou plezieren? Met een mooi boeketje bloemen scoor je áltijd. En deze droogbloemen in een stijlvol voetstuk van keramiek verwelken niet.

€ 37,95 – Shop hier.

Goeiemorgen schoonheid

Een lekker grote make-up tas met rits waarin al je schoonheidsspulletjes met gemak passen.

toilettas 10x19x10 hartjes - 11890700 - HEMA

€ 8 – Shop hier.

Jullie liefde vereeuwigd op hout

Talloze kiekjes van het gezinnetje sieren ongetwijfeld jullie stek, maar al eens aan een prachtige print op houten planken gedacht? Past werkelijk in élk interieur. 

Maak een Foto op houten planken

Vanaf € 54,99 – Shop hier.

Jewels are a girl’s best friend

Verras mama met een paar prachtige oorbellen die ze iedere dag kan dragen.

valentijnscadeau voor mama

€ 14,95 – Shop hier.

Ook leuk om cadeau te doen: