© Getty Images

Hét ideale valentijnscadeau voor mama

Door Celine Werner

Valentijnsdag is dé dag waarop stelletjes elkaar eens extra in de watten leggen. En als er ook een kleine dreumes in huis loopt, neemt die maar al te graag deel aan het hele feestgebeuren. Nog op zoek naar een geschikt valentijnscadeau voor mama? Laat je inspireren:

Een valentijnscadeau voor mama? 7 tips!

Liefde in een kopje

Liefde in een kopje

Liefde in een kopje

€ 4,39

Achter elke smaak van het Pukka theeassortiment schuilt een uniek en vaak fascinerend verhaal. Maar de prijs voor meest romantische verhaal gaat resoluut naar de Pukka ‘Love’ thee. Deze zoete thee bestaat uit een hartverwarmende bloemenmix van FairWild gecertificeerde biologische rozen, kamille en lavendel en werd speciaal samengesteld door Pukka’s co-founder Sebastian Pole om indruk te maken op zijn date. Shop hier.

Voor de coffeelovers

Voor de coffeelovers

Voor de coffeelovers

€ 599,99

Kan mama niet zonder haar dagelijks bakje troost? Dan is de Philips 3200 LatteGo hét toestel dat je in huis moet halen, als het wat meer mag zijn. Met één druk op het touchdisplay kan ze kiezen uit vijf koffie variaties van verse bonen. Als een échte barista maakt ze zo de beste cappuccino’s met een perfect schuimlaagje. Heerlijk toch? PS Ook voor papa is dit de ideale cadeautip! Shop hier.

Een heerlijk geurtje in huis

Een heerlijk geurtje in huis

Een heerlijk geurtje in huis

€ 22,90

Verlicht je zoektocht naar innerlijke harmonie met deze luxegeurkaars. Op basis van authentieke ayurvedische ingrediënten, zoals Indiase roos en zoete amandelolie. Shop hier.

Proper huis in een wip en een gauw

Proper huis in een wip en een gauw

Proper huis in een wip en een gauw

€ 449

Zie jij het groots dit jaar? Dan is de Ecovacs robotstofzuiger een topgeschenk! Deze veegt, stofzuigt en dweilt de vloer tegelijkertijd. Met de nieuwste technologie bereikt het toestel elke hoek en kan hij obstakels in realtime detecteren en botsingen nog nauwkeuriger vermijden dan voorheen. Bovendien zorgt de verbeterde TrueMapping 2.0 ervoor dat hij de omgeving correct herkent en probleemloos blijft rijden, ongeacht de lichtomstandigheden. Pluspunt: de ingebouwde luchtverfrisser zorgt voor een langdurige geur na het schoonmaken.

PS Ook voor papa is dit de ideale cadeautip! Shop hier.

Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag

€ 27

Deze limited edition Love Letter Box is gevuld met vijftien pralines, samengesteld door Michelin-sterrenchef Arabelle Meirlaen. Ze liet zich inspireren door haar passie voor parfum en baseerde zich op haar favoriete geuren om de aroma’s te creëren. Shop hier.

Zeg het met bloemen

Zeg het met bloemen

Zeg het met bloemen

€ 34,95

Echt geen idee wat mama zou plezieren? Met een mooi boeketje bloemen scoor je áltijd. En deze droogbloemen in een stijlvol voetstuk van keramiek verwelken niet. Shop hier.

Jewels are a girl’s best friend

Jewels are a girl's best friend

Jewels are a girl’s best friend

€ 14,95

Verras mama met een paar prachtige oorbellen die ze iedere dag kan dragen. Shop hier.

Ook leuke cadeautjes:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Partner Content