Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Getty Images

Zwanger naar een trouwfeest? 8x elegante zwangerschapsjurken!

Deze zomer geven véél koppels elkaar het jawoord nu een groot feest weer helemaal mag. Ben jij zwanger en wil je toch heerlijk elegant verschijnen op die heuglijke dag? Met deze zwangerschapsjurken zie je er op-en-top vrouwelijk uit.

Hakken dragen: niet evident

Met een behoorlijk bol buikje de hele dag (en nacht) op hoge hakken zie je wellicht niet meer zitten. Maar geen paniek: op een trouwfeest is het helemaal oké om een elegant sandaaltje te kiezen, zeker als je vaak op de dansvloer te vinden bent. Én je hebt alweer een excuus om te investeren in een zwangerschapsjurk waarin je je op-en-top vrouwelijk voelt.

Want ja, je draagt zwangerschapskledij of ‘positiekledij’ slechts enkele maanden, maar goed in je vel genieten van dat bolle buikje is nu eenmaal héél belangrijk. Dit zijn alvast onze favorieten voor een geslaagd trouwfeest.

1

Little red dress

Niets zo vrouwelijk als deze heerlijk eenvoudige rode zwangerschapsjurk.

Envie de fraise – € 49,90 – Hier te koop.

2

Wit met vrolijke bloemetjes

Heel eenvoudig wit jurkje. Makkelijk te combineren met een leuke pastel kimono of vest.

H&M – € 34,99 – Hier te koop.

3

Accentueren maar dat buikje

Het voordeel van een stoere zwangerschapsrok? Je kunt er heel veel tops mee combineren uit je ‘vaste’ niet-zwangerschapsgarderobe. Keuze zat dus.

JBC – € 49,95 – Hier te koop.

4

Lieflijk lichtblauwe jurk

Deze lichtblauwe zwangerschapsjurk is met de juiste juwelen en een leuk sandaaltje een heel leuke outfit voor een feestje én je kunt er ook gewoon mee naar het werk. Wie zei er iets over saaie ‘positiekledij’?

Fragile – € 139 – Hier te koop.

5

Elegante zwierige maxirok

Opnieuw een zwangerschapsrok om voor te smelten. Ga maar los in het combineren.

Mamalicious – € 49,95 – Hier te koop.

6

Stoere jumpsuit

Sta jij graag in een hippe jumpsuit op de dansvloer? En waarom zou dat niet kunnen tijdens je zwangerschap?

MAIAMAE – € 32,95 – Hier te koop.

7

Plissé muntgroene zwangerschapsjurk

Met deze muntgroene korte jurk zie je er heerlijk elegant uit op de grote dag van zus of vriendin. Stralen maar als lid van de bride squad.

Esprit – €79,99 – Hier te koop.

8

Maxi-jurk voor maxi-pret

In deze maxi-jurk accentueer je heerlijk jouw prachtige zwangere vormen. Nadien geef je er handig borstvoeding in. De investering waard dus.

Noppies – € 69,99 – Hier te koop.

Zwanger? Ontdek dan ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!