3 x nieuwe afleveringen van je favoriete tekenfilms die je niet mag missen!

Reserveer al maar een plaatsje in de zetel, want komende week brengen Cartoon Network en Boomerang nieuwe afleveringen van jouw favoriete tekenfilms uit!

Bunnicula

Eeuwenlang zat hij achter slot en grendel, Dracula’s vroegere huisdier Bunnicula. Dit paranormale konijn, dat niets van bloed moet hebben, geeft de voorkeur aan groentesap dat hem superkrachten geeft. Nu woont hij samen met de 11-jarige Mina, met de paranoïde kat Chester en met Harold, de eenvoudige, maar lieve hond. Wanneer vreemde dingen gebeuren, staat Bunnicula klaar om de dag te redden, maar is hij niet de zelf de veroorzaker van deze problemen? Chester denkt van wel!

Vanaf 12 maart, van maandag tot en met zondag om 16u55 op Boomerang

Teen Titans Go!

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – presenteren gloednieuwe, hilarische avonturen in TEEN TITANS GO! Ontdek hoe het leven van een tiener-superheld er nu echt uitziet… Stap in de wereld van deze superhelden en beleef tal van avonturen die gaan van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

Vanaf 12 maart, elke weekdag om 15u55 op Cartoon Network

 

De Powerpuff Girls!

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Het kwaad loert overal! Er zijn maar drie meisjes die de slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup, beter bekend als de Powerpuff Girls!

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de hele wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nu echt is om als meisjes te vechten!

Vanaf 24 maart, zaterdag en zondag om 8u10 op Cartoon Network

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here