Action lanceert eigen duurzame speelgoedlijn

Door -
Kleurrijk, duurzaam en houten speelgoed vind je nu ook bij Action. De keten lanceert een eigen speelgoedlijn met de naam 'Mini Matters'. De collectie bevat voornamelijk houten speelgoed van hoge kwaliteit voor kinderen van 1 tot 8 jaar.

Aantrekkelijke prijzen

De ‘Mini Matters’-collectie heeft voor ieder wat wils. Voor de allerkleinsten zijn er houten blokken en pluchen knuffels, voor de iets oudere kinderen een houten keukentje, een poppenhuis en een parkeergarage. Aan de producten hangt een aantrekkelijk prijskaartje zodat iedereen ervan kan genieten.

Verantwoorde keuze

Het kleurrijke speelgoed prikkelt de fantasie van kinderen en stimuleert op een speelse manier het leren en ontdekken. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteits- en veiligheidseisen en de houten items hebben het TüV/GS certificaat. Het houten speelgoed is gemaakt van FSC-hout, afkomstig uit een verantwoord beheerd bos. Naast een leuke en voordelige keuze is het Mini Matters speelgoed dus ook een verantwoorde keuze.

 

Het ‘Mini Matters’-speelgoed is vanaf midden september verkrijgbaar in Action-winkels en online te bekijken op action.com. De verkoopprijzen starten vanaf € 1,49. Er is al een garage of prinsessenkasteel te koop voor € 9,95.

Meer over duurzaam spelen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here