Spannend: De allereerste beelden van het tweede seizoen van #LikeMe

Door -
#LikeMe
© www.ketnet.be
Was je kind ook zo’n fan van de populaire Ketnet-reeks #LikeMe? Goed nieuws: op 12 januari start op Ketnet de tweede reeks! Bekijk hier alvast de allereerste beelden van het tweede seizoen!

Nieuwe gezichten

Heel wat kinderen kijken al maanden uit naar het vervolg van de muzikale Ketnet-reeks #LikeMe. Vandaag licht Ketnet al een tipje van de sluier op met de allereerste beelden van het tweede seizoen. In de eerste beelden zijn al enkele nieuwe bekende namen te zien waaronder SlongsAmaryllis Uitterlinden en Greet Rouffaer. Ook de jongerencast krijgt versterking van twee jonge talenten: Danny Dorland en Sali Haidara die de rol van Scott en Maria op zich zullen nemen.

Het verhaal van seizoen 2

De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

Bekijk hier de eerste beelden!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

#LikeMe zal te zien zijn vanaf 12 januari 2020 op Ketnet.

Of wat dacht je van de #LikeMe in Avant-première?

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 januari kunnen de Ketnetters de eerste afleveringen van de gloednieuwe reeks in avant-première bekijken in aanwezigheid van de cast. En dit in verschillende Kinepolis-bioscopen  in Vlaanderen.

  • Vrijdag 3 januari: Antwerpen – Gent
  • Zaterdag 4 januari: Brugge – Kortrijk
  • Zondag 5 januari: Leuven – Hasselt

Meer informatie vind je hier.

OOK INTERESSANT:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here