De inschrijvingen voor zomerkampen zijn gestart

Door -
zomerkampen
© getty images
Het nieuwjaarsdiner is nog niet helemaal verteerd, maar de inschrijvingen voor de meeste zomerkampen van Kriebels en Kuren en Idee Kids zijn wél al gestart. De organisatoren pakken uit met heel wat nieuwe bestemmingen en verrassende activiteiten. Snel zijn is dus de boodschap.

Zomerkampen: kiezen maar

Kies uit een ruim en gevarieerd aanbod aan zomerkampen in binnen- en buitenland, met of zonder overnachting, en met allerlei originele thema’s en activiteiten.

Voor elk kind wat wils

Zoals elk jaar, kunnen je kinderen tijdens de zomerkampen ook deze zomer weer gaan paardrijden, werken op de boerderij, aan watersport doen of trainen als circusartiest. Maar er kwamen ook  heel wat nieuwe vakanties bij waardoor het aanbod groter is dan ooit.

Wat dacht je van…

  • een WWF-rangerkamp in Cadzand waar jonge natuurliefhebbers op expeditie kunnen gaan?
  • of een rafting en canyoning kamp in het Spaanse Escalona voor jouw avonturier?

Bij Idee Kids vind je in 2020 meer dan 100 originele kampthema’s, van een Luchtvaartkamp tot een Balls & Glory gehaktballenkamp. “Ik durf zonder schroom te stellen dat wij elk kind de ultieme vakantiebeleving kunnen bezorgen”, zegt Bjorn Accoe, Verantwoordelijke Vakantie-activiteiten bij de Groep OZ fier.

Betaalbaar vakantieplezier

En hoewel de organisatoren met de thema’s en bestemmingen hoog mikken, blijven alle kampen betaalbaar voor iedereen. Ziekenfondsklanten van OZ krijgen bovendien extra korting op vakanties van K&K en Idee Kids.

Idee Kids biedt kortingen voor klanten van verschillende ziekenfondsen, waaronder OZ, Partena, CM, Bond Moyson, de Liberale Mutualiteit en VNZ. Ziekenfondsklanten van OZ en Partena kunnen bij Idee Kids daarbovenop rekenen op een partnerkorting van € 10 op de inschrijvingsprijs. Voor alle vakanties en kampen van K&K en Idee Kids wordt voor kinderen t.e.m. 11 jaar een fiscaal attest afgeleverd dat je kan inbrengen in je belastingen.

Wees er snel bij!

Zin gekregen in de zomer?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here