De leukste beroemde papa’s!

Door -
papa
Op Internationale Mannendag hoeft het niet alleen bier en voetbal te zijn, maar mag ook de zachte kant van echte mannen in de kijker gezet worden. Een echte man is ook een goede papa! Wij zijn alvast helemaal weg van deze 5 beroemde papa’s.

Brad Pitt

Brad Pitt is vader van Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox en Vivienne. Een leuke bende kinderen waarmee hij zijn handen dan ook meer dan vol heeft, maar ook graag tijd voor vrij maakt. Moet hij even naar de andere kant van de wereld voor een nieuw filmproject? Geen probleem, maar de kids gaan mee.

David Beckham

Terwijl zijn vrouw Victoria Beckham de modewereld aan het veroveren is, zorgt David Beckham voor hun vier kinderen Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper. Van naar school brengen over voetbalwedstrijden bijwonen tot gewoon ravotten in de speeltuin: hij doet het allemaal. En hij weet ook elk kind apart de nodige aandacht te geven.

Hugh Jackman

Wat Hugh Jackman echt sexy maakt – naast zijn perfect lijf natuurlijk – is de liefde voor z’n twee geadopteerde kinderen Ava en Oscar. In interviews vertelde hij al vaker dat het lijkt alsof kinderen nog amper tijd hebben om te spelen. Zijn kinderen mogen tijdens de week dan ook geen tv kijken, want hij wil de weinig tijd er is spenderen met zijn kids!

Ben Affleck

Ben Affleck mag dan wel vaak de titel krijgen van meest saaie vader, maar daar zijn wij het absoluut niet mee eens! Hoe leuk is het om een papa te hebben die elke dag tijd maakt om gewone dingen te doen met z’n kids? Violet en Seraphina vinden hun papa alvast helemaal niet saai wanneer hij samen met hen naar de speeltuin gaat of even meegaat wandelen in het park.

Barack Obama

Ondanks zijn drukke werkschema, plant Barack Obama voldoende quality time in met zijn kinderen Malia en Sasha én zelfs voor hun hond Bo. Tijdens een speech naar aanleiding van vaderdag zei hij dan ook: “Als vader ben je leerkracht én coach, ben je mentor én een voorbeeldfiguur. Vader zijn maakt je succesvol op alle vlakken van het leven.”