Gênante momenten met je kinderen

Door -
kind verf
Als ouder maak je nu eenmaal regelmatig gênante momenten met je kinderen mee. Maar dat hoeft helemaal niet zo’n probleem te zijn. Bekende mama’s deelden alvast hun meest gênante en grappige momenten mee in de nieuwe ‘Dare To Be Different’-campagne van Bugaboo. Herken jij jezelf hierin?

De perfecte ouder?

Het perfecte ouderschap bestaat niet! Steeds meer ouders geven dat ook toe: er is niet één perfecte manier om ouder te zijn, maar er zijn wel duizend manieren om goede ouders te zijn. Het is in dit kader dan ook dat het kinderwagenmerk Bugaboo zijn nieuwe campagne ‘Dare To Be Different’ lanceert.

Gênante momenten

Als ouder maak je zoveel gênante en grappige momenten mee. Dat is wat ouder zijn net zo boeiend en verrassend maakt. Deze bekende mama’s vertellen alvast openhartig in de ‘Dare To Be Different’-campagne wat hun meest gênante momenten zijn:

–    Erika Van Tielen

“Het is perfect oké om continu het snot uit de neus van je kinderen te peuteren. En natuurlijk mag je met de vader van je kinderen de kaka- en pipihoeveelheden van de mini’s bespreken.”

–    Joke De Coninck

“Gênant…  de momenten dat je een luier uit je handtas pakt in plaats van je portefeuille. Of als je kinderen te hard aan je T-shirt trekken en je ergens half bloot staat.”

–    Kirsten Ginkels (The Gentlemom)

“Ongelooflijk gênant moment: op een leuk festivalletje bij ons in de straat begonnen plots alle kinderen zich uit te kleden.”

Jouw meest gênante moment?

En heb jij al eens zo’n gênant moment meegemaakt, waar je nu best wel mee kan lachen? Laat het ons weten of deel je ervaringen met #rebelliousparenting.