Hartverwarmend: daarom deelt deze moeder geschenkjes uit op het vliegtuig

Door -
vliegtuig baby
©Istockphoto
Kersverse moeders weten dat de eerste vlucht met een baby best een spannende ervaring kan zijn. Gaat je kleintje huilen en lawaai maken of zal alles vlot verlopen? Stressmomentje! Maar daar had deze mama een handige oplossing voor.

Kleine attentie, groot verschil

Omdat ze geen idee had hoe haar vier maanden oude baby zich zou gedragen tijdens een tien uur durende vlucht van Zuid-Korea naar de Verenigde Staten, nam ze het zekere voor het onzekere door een cadeautje te voorzien voor haar maar liefst tweehonderd medepassagiers: een klein zakje met oordopjes, enkele snoepjes en een brief met meer uitleg:

“Hallo, mijn naam is Junwoo en ik ben vier maanden oud. Vandaag ga ik met mijn mama en oma naar de Verenigde Staten om mijn tante te bezoeken. Ik ben een beetje zenuwachtig en bang omdat het mijn allereerste vlucht is. Het zou dus best kunnen dat ik ga huilen of veel lawaai ga maken. Ik zal proberen stil te zijn, maar ik kan niks beloven. Sorry daarvoor. Mijn mama heeft daarom een klein zakje klaargemaakt voor jou! Er zitten snoepjes en oordopjes in. Gebruik ze alstublieft als er te veel lawaai is door mij. Geniet van jullie reis. Bedankt.”

Vliegen met kinderen: 8 tips

Ben je ook gestrest omdat je binnenkort een vliegreis gaat maken met je kind? Dat hoeft helemaal niet! We geven je graag enkele tips die het vliegen een pak aangenamer maken voor je kind, jezelf en je omgeving.

Beeld: Facebook Dave Corona

Ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here