Hoera: dit is het kersverse dochtertje van Matteo Simoni

Door -
Getty Images.
Hoera: net geen kerstekind, maar de allereerste spruit van acteur Matteo Simoni en zijn vriendin Loredana Falone is geboren! Het werd een dochter die luistert naar de naam Giulia Simoni.

Zo’n zestal maanden geleden kondigde Matteo Simoni (32) via zijn Instagram-account aan dat hij voor het eerst papa zou worden. Dat heuglijke nieuwtje werd vandaag werkelijkheid, ontdekten we vanavond op datzelfde sociale medium. ‘Welkom lieve GIULIA SIMONI ♥️’, zo stuurt hij het allereerste beeld van zijn kersverse dochter de wereld in via Instagram.

Op de foto zien we Giulia – weliswaar vrij onherkenbaar en in zwart-wit- in een schattig wit kruippakje met een klein patroontje.

View this post on Instagram

Welkom lieve GIULIA SIMONI ♥️

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De wens van Matteo is dan toch nog vóór kerst in vervulling gegaan!

https://www.instagram.com/p/B6VjQWuBrxG/

Hoewel het bericht nog maar pas gepost werd, regent het online al gelukwensen voor het kersverse ouderpaar. Onder meer Safety First-collega Ruth Beeckmans, collega-actrice Anne-Laure Vandeputte en ook Tiany Kiriloff maakten hun wensen al over.

Meer babynieuws:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here