Karl Vannieuwkerke wordt voor de derde keer papa

© VRT Sofie Silbermann 2018
VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke (47) wordt voor de derde keer papa. Voor zijn vriendin Caroline Vereenooghe is het haar eerste kindje. Het koppel maakte het nieuws bekend via Instagram.

Sporza-journalist Karl Vannieuwkerke vond begin dit jaar onverwacht een nieuwe liefde & deze wordt nu bekroond met een liefdesbaby.

“Een schot in de roos! Is er een nog een olympisch ticket beschikbaar? Wild van de gedachte dat er hier straks een ukje rondloopt”, laat de sportjournalist via Instagram weten.

Ook zijn vriendin Caroline maakte het nieuws via Instagram bekend. “Blauwe ogen, sterk karakter, sportieve genen, deadline junkie en huilbaby. Zekerheden. Voor de rest houden we ons hart vast”, laat ze weten.

Karl Vannieuwkerke leerde Caroline kennen na de breuk met zijn vrouw Ellen, met wie hij bijna achttien jaar getrouwd was. In april van dit jaar maakten ze hun relatie bekend. De sportjournalist heeft al twee tienerkinderen Jef en Marte.

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here