Kate Middleton deelt zelfgemaakte foto’s van haar prinsesje

Door -
kate middleton charlotte
Geen officiële staatsportretten voor de kinderen van Kate Middelton en prins William. Kate neemt ze namelijk liever zelf én deelt ze ook graag met de buitenwereld. Deze keer heeft ze twee nieuwe foto’s van haar prinses Charlotte gedeeld.

Nieuwe foto’s van prinses Charlotte

Prinses Charlotte is ondertussen al zes maanden, maar de laatste keer dat we ze te zien kregen was begin juli bij haar doopplechtigheid in St. mary Magdalene Church op het landgoed van koningin Elizabeth in Sandringham. Omdat er nog steeds gelukwensen blijven binnenkomen, vond Kate Middleton het tijd om nog eens enkele nieuwe beelden van haar dochtertje Charlotte te laten zien aan de buitenwereld. En die maakte ze gewoon zelf!

Het is niet de eerste keer dat Kate Middleton zelf foto’s van haar kroost maakt om met de buitenwereld te delen. Enkele weken na de geboorte van Charlotte maakte Kate ook al een duoportret van haar zoon George en dochtertje Charlotte. Doorgaans worden er in koninklijke kringen professionele fotografen voor zo’n portretten ingehuurd, maar daar doet Kate dus niet aan mee!