Kate Middleton lanceert weldra nieuwe babyvoeding

Door -
Kate Middleton
Kate Middleton en haar zus Pippa gooien, volgens Vanity Fair, zich weldra op de markt met een nieuw product: huisgemaakte biovoeding voor baby’s .

Kate, toegewijde moeder van George (2 jaar) en Charlotte (6 maanden), zorgt in alle discretie voor de opvoeding van haar twee kinderen. Ze houdt ervan om haar eigen voeding te maken voor de kleine prins en prinses. Iets wat volgens Vanity Fair nu ook haar nieuwe project als onderneemster wordt: samen met zus Pippa zou Kate achter de schermen aan een nieuw biologische babyvoedinglijn werken. En … alles is huisgemaakt!

Biologische babyvoedingpotjes

Gezonde en evenwichtige voeding is voor Kate erg belangrijk. Terwijl de kleine George van haar heerlijke organische recepten proeft, krijgt Charlotte inmiddels organische babyvoeding en smoothies voorgeschoteld. Alles wordt gemaakt met fruit en groenten uit haar eigen tuin.

Ook Pippa is erg geïnteresseerd in de voedingsgewoonten van haar zus en kinderen. Zij werkt momenteel een opleiding als voedingsspecialiste af. Het idee om samen te werken aan de slag te gaan als ondernemers op de voedingsmerkt kan dus niet anders dan succesvol zijn. Wordt ongetwijfeld vervolgd!