M&S brengt kledinglijn uit voor kinderen met beperking

© Marks&Spencer
De Britse kledingketen Marks & Spencer brengt een kledinglijn uit, speciaal ontwikkeld voor kinderen met een beperking. De makkelijk aan en uit te trekken kleding is nu al te koop op de Britse website van M&S.

In de campagne voor de herfst- en wintercollectie van 2018, zet Marks & Spencer kinderen met een beperking in als model. Het merk is naar eigen zeggen geïnspireerd door de 1,5 miljoen kinderen in Engeland die leven met een beperking. De lijn die ze uitbrengen, bestaat uit kleding die makkelijk aan en uit te trekken is.

Wie in een rolstoel zit, met krukken loopt of andere fysieke problemen heeft, zal met hetzelfde gemak een T-shirt of broek kunnen dragen.
De stoffen zijn zachter en is er klittenband die het makkelijk moet maken om de kledij aan en uit te trekken. “Na enkele gesprekken met ouders en experten, hebben we besloten om outfits op de markt te brengen die zowel gemakkelijk als fun zijn. Bovendien zijn de kleren in dezelfde prints als onze reguliere lijn”, aldus Marks & Spencer.

Bekijk alle kleding hier.

Of en wanneer de lijn in Vlaanderen te koop is, is nog niet bekend.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here