Nieuw: Verzekering voor babysitters via SitterFix

Door -
sitterfix
SitterFix, voorheen Babuzo, is een handige app om snel een betrouwbare babysit te vinden voor je kleintje. Maar buiten een babysit zoeken, zorg je er best ook voor dat jouw babysitter verzekerd is tegen ongelukjes. En laat net dat de nieuwe functie van SitterFix zijn!

Iets meer dan een jaar geleden veranderde Babuzo in SitterFix. Het concept werd destijds bedacht door drie jonge papa’s die online een oplossing wilden bieden aan ouders om snel en gemakkelijk een babysit te vinden als ze een avondje uit wilden gaan. Ze ondervonden immers zelf hoe moeilijk het was om last minute een goede babysitter te vinden.

Vind snel een betrouwbare babysit

Het concept van SitterFix is gebaseerd op een sociaal netwerk voor babysits. De papa’s hebben dat slim gezien, want de meeste 16-jarigen lopen massaal met een smartphone rond. Via de app kunnen babysitters zich aanmelden en ouders kunnen ook zien welke babysits uit je kennissenkring beschikbaar zijn. Dankzij dit principe van ‘connecties’ krijg je als ouder een kwalitatief aanbod aan babysits die je kunt vertrouwen. Je kan zien op SitterFix wie die specifieke babysit kent, en op die manier de even navragen of hij/zij betrouwbaar is.

Verzeker jouw babysitter

Wist je dat vanaf je een babysitter betaalt, je eigenlijk een ‘werkgever’ bent en moet zorgen dat je ‘personeel’ verzekerd is? Veel ouders staan hier niet bij stil, maar als de babysitter bij jou thuis of onderweg naar huis een ongeluk meemaakt, kan dit veel geld kosten als je niet verzekerd bent.

SitterFix zorgt ervoor dat jouw babysitter wél verzekerd is. Eens de afspraak met de babysitter via SitterFix geboekt is, betalen de ouders slechts €2,99 voor de verzekering. De babysitter hoeft zelf niets te betalen. Zo heb je als ouder meteen een betrouwbare babysit en is hij of zijn meteen verzekerd. En als je voor 31 december 2016 een babysit boekt via SitterFix, krijg je 50% korting op je eerste verzekering!

Download SitterFix gratis voor Android en iOS. Meer info vind je op sitterfix.com.