Nieuwe webshop voor tweedehands kinderkledij

Door -
tweedehands kinderkledij webshop
Moet je vaak uren zoeken naar mooie tweedehands kinderkledij op het internet? Daar maakt de nieuwe webshop ‘Mix & Match for Kids’ komaf mee. Hier vind je niet alleen leuke tweedehands kindermerkkledij van o.a. BV’s, maar ook outletkledij van hippe kinderwinkels.

Nieuwe webshop

Mixandmatchforkids.be is de gloednieuwe webshop van Marietje Vanderspikken. Als mama van een zoontje zoekt ze al jaren naar leuke tweedehands kinderkleding op het internet. Maar dat was niet zo makkelijk en dus zocht ze naar een manier om kwaliteitsvolle kinderkleding makkelijk en snel online terug te vinden. Uiteindelijk zette ze zelf de stap om een nieuw online platform op te richten waar je niet alleen tweedehandskinderkleding kan kopen, maar ook zelf kan verkopen.

Community van mama’s

De webshop Mix & Match for Kids is een online platform waar je als klant makkelijk je weg vindt: iedere mama beheert haar eigen online kleerkast waarin ze de kleding van haar kids aanbiedt, gesorteerd per merk en per maat. Een groot voordeel hieraan is dat je als klant heel goed weet bij welke mama je je kleding koopt en welke stijl ze graag ziet voor haar kinderen. Wil je zelf  kleding verkopen op de webshop? Voor 20 euro per jaar kan je zelf een profiel aanmaken en kinderkleding online verkopen. Wil je dit wel, maar heb je er geen tijd voor? Ook hiervoor is een oplossing: de webshopeigenares doet graag al het werk voor jou.

Tweedehandskinderkledij van BV’s

Ook BV-mama’s als Tanja Dexters, Veronique de Kock, Siska Schoeters, Sofie Dumont, Inge Onsea, Ann Reymen… verkopen hippe kinderkledij op deze webshop. Per verkocht item schenken ze bovendien allemaal 5 euro aan een goed doel: Moeders voor Moeders.

Outlet hippe kinderkleding

Naast tweedehands kinderkledij, vind je op de webshop ook nieuwe kinderkledij van voorbije seizoenen van trendy kinderkledingwinkels zoals Goldfish, Fien en Fons, WellesNietes… Kindermerken zoals Stella McCartney, Fendi, Anne Kurris, Maan, Simple Kids, Tartine & Chocolat … kan je hier voor een prikje op de kop tikken.