Dit boek zal tijdens de zomervakantie ongetwijfeld van pas komen!

Door -
Op safari in eigen land
©Op safari in eigen land
Bijna zomervakantie! Worden jullie en jullie kinderen ook zo moe van dat eeuwige thuiszitten? En van die laptop, smartphone, televisie,… Dan is dit boek 'Op safari in eigen land' misschien wel iets voor jullie. Je gaat samen op zoek naar de meest uiteenlopende beesten doorheen onze lokale dierenwildernis. Plezier verzekerd!

101 beestjes op eigen bodem

Het boek daagt je uit om 101 dieren te gaan zoeken en vinden. Van gemakkelijke opdrachten, zoals een paard, varken, konijn en wesp tot moeilijkere, zoals een zwarte zwaan, aalscholver of mol. Met tips waar je de dieren kunt vinden, zul je met het hele gezin op ontdekkingstocht gaan in parken, bossen, rond vijvers en aan zee.

Heb je eentje gevonden? Vul dan in het boek in hoe en waar. De bedoeling is dat je op het einde van de rit alle 101 dieren kunt afvinken. Zo word je de ultieme spotter!

‘Op safari in eigen land’ van Martijn Wauters, uitgeverij Borgerhoff&Lamberigts , 2019, 200 pg., ISBN: 9789089319869 – € 22,99 – Shop hier

Ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here