En actie! Opnames van tweede seizoen #LikeMe zijn gestart

Door -
likeme
©VRT
Krijgt je kind (en stiekem jijzelf) maar niet genoeg van de populaire Ketnet-reeks #LikeMe? Fijn nieuws: de opnames van het tweede seizoen zijn intussen van start gegaan, en het belooft weer een spetterend feest te worden!

Meezingers van formaat

Het is verbazingwekkend hoe de Ketnet-reeks #LikeMe generaties verbindt! Je kijkt een aflevering met de kids, en voor je het weet zingen ze — samen met jou — luidkeels mee met Nederlandstalige klassiekers uit jouw tijd! Ook in het tweede seizoen zullen heel wat klassieke meezingers de revue passeren, én er duiken hier en daar enkele nieuwe (bekende) gezichten op!

Uitbreiding cast

In de tweede reeks krijgt de cast versterking van twee jonge talenten: Danny Dorland en Sali Haidara die de rol van Scott en Marie op zich zullen nemen. Ook de volwassen cast breidt uit met enkele bekende namen zoals Karen Damen, Slongs Dievanons en Amaryllis Uitterlinden.

Het verhaal van seizoen 2

De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

Het tweede seizoen van #LikeMe zal te zien zijn in 2020 op Ketnet!

Ook interessant:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here