Plopsaland De Panne breidt uit met hotel en vakantiepark

© Plopsa
We kennen de Plopsa pretparken en waterparken, maar tegen de zomer van 2020 kun je in Plopsaland De Panne ook overnachten.

Goed nieuws voor fervente bezoekers van Plopsaland De Panne, want het pretpark wordt binnenkort uitgebreid met een hotel en vakantiepark. Er zal ook een nieuwe, ondergrondse parkeerplaats komen. De bouwwerken zijn alvast gestart en zouden tegen de zomer van 2020 klaar zijn.

Hotelkamers in Studio 100 thema

Het hotel zal 117 kamers tellen – zo’n 500 bedden – die allemaal zijn ingericht naar thema’s van Studio 100, zoals Piet Piraat, Heidi, Kaatje en ook FC De Kampioenen. Daarnaast komt er ook nog een restaurant, twee bars en drie vergaderzalen.

Piet Piraat kamer – © Plopsa

Vakantiepark met camping

Naast het Plopsa-hotel zal er ook een vakantiepark komen met 100 vakantiehuisjes en een camping. “Ons pretpark is met de komst van een indoorzone, het theater en waterpark uitgegroeid tot een meerdaagse bestemming. Vandaar de investering in het verblijfstoerisme”, zegt Plopsa-ceo Steve Van den Kerkhof.

Bron: Het Laatste Nieuws, Beelden: Plopsa

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here