Regenboogjurk K3 nu ook voor mama’s

Door -
K3 jurk
Héél Vlaanderen is in de ban van K3! Geen kind dat het regenboogjurkje van K3 niet op z’n verlanglijstje heeft staan. Maar blijkbaar willen ook de mama’s zo’n jurkje: ze richtte hiervoor zelfs een Facebookgroep op. En ja, JBC zal in het voorjaar ook voor volwassenen het K3-jurkje op de markt brengen!

Regenboogjurk van K3

Dat de kinderen dol zouden zijn op het nieuwe regenboogjurkje van K3, daar ging iedereen van uit. Maar niemand – althans toch niet bij JBC – had verwacht dat ook volwassenen deze jurk in hun garderobe zouden willen hebben. Nadat enkele volwassen K3-fans de Facebookgroep Wij-willen-het-K3-regenboogkleedje-voor-tieners-en-volwassenen hadden opgericht, werd het bericht massaal gedeeld en geliked. Nadat de groep meer dan 16.000 likes had gekregen, besliste JBC om toe te geven en het regenboogjurkje ook in grotere maten te maken.

Het volwassen K3 Regenboogjurkje zal er net zoals dat van de kleine meisjes uitzien. Vanaf het voorjaar 2016 zal het beschikbaar zijn in de maten 34 – 44 en zal het 34,90 euro kosten. JBC benadrukt dat het zeker geen verkleedjurk is, maar een kwalitatief collectors items voor tieners en mama’s.