VRT komt met Samson & Gert-marathon tijdens de kerstvakantie

Door -
Samson en Gert
© VRT - Samson en Gert
Samson & Gert-fans opgelet, want tijdens de kerstvakantie komt de VRT met enkele specials én een heuse marathon om het 30-jarig bestaan van Samson & Gert te vieren.

30 jaar Samson en Gert

30 jaar lang konden we de avonturen van Gert en zijn trouwe hond Samson volgen in de populaire kinderreeks Samson & Gert. Nu het afscheid van Gert Verhulst dichterbij komt en de afscheidsshows aanvangen, zal de openbare omroep tijdens de kerstvakantie enkele specials en een heuse Samson & Gert-marathon uitzenden zodat trouwe fans hun hart nog een keer kunnen ophalen.

Favoriete afleveringen van onze BV’s

Op Ketnet zal iedere dag om 7u30 en om 16u55 een Samson & Gert- aflevering te zien waar een bekende Vlaming geweldige herinneringen aan heeft. Onder meer Tom Waes, Dieter Coppens en Kevin, Peter Van de Veire, de Ketnet-wrappers en vele anderen leggen uit welke aflevering hun favoriet is. Daarnaast worden ook alle oude afleveringen exclusief aangeboden op VRT NU.

Samson & Gert-marathon

Op zaterdag 28 december kunnen de fans van Samson & Gert genieten van een heuse Samson & Gert- marathon waarin de personages hun favoriete aflevering aankondigen. Op zondag 29 december zendt Ketnet de verjaardagsspecial uit die Samson & Gert opnamen naar aanleiding van hun 20e verjaardag. En tot slot mag ook Samson & Gert Winterpret niet ontbreken tijdens de kerstvakantie.

Tijdens de kerstvakantie zijn alle afleveringen en specials naar aanleiding van de 30e verjaardag van Samson & Gert terug te vinden op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

Meer lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here