Nieuw! Ga deze zomer met het ganse gezin op sportkamp

Door -
sportkamp gezin
© www.gezinssportvlaanderen.be
Gezinssport Vlaanderen pakt volgende zomer uit met iets nieuws: samen op sportkamp met je gezin! Samen met Sport.Vlaanderen bieden we jou en je gezin een midweekformule in volpension, met een échte sportkampsfeer.

Op sportkamp met het gezin

Een zomerkamp staat voor nieuwe ervaringen opdoen, nieuwe vrienden en vriendinnen ontmoeten en het maken van levenslange herinneringen. Tegenwoordig is er een ruim en gevarieerd aanbod aan zomerkampen in binnen- en buitenland. Wil je weleens wat anders? Wat dacht je van een sportkamp samen met het ganse gezin? Dat kan! Gezinssport Vlaanderen pakt deze zomer uit met iets nieuws: samen op sportkamp met je gezin!

Samen leren zeilen of paardrijden

Liesbeth Uyttersprot, verantwoordelijke vakanties Gezinssport Vlaanderen: “Wat is er heerlijker dan samen met je kinderen op kamp gaan en een echte sportkampsfeer beleven? Als ouder heb je er misschien altijd al van gedroomd om te leren paardrijden of te zeilen, maar liet de drukke agenda het niet toe. Vandaar dat we als sportdienst van de Gezinsbond hier graag op inspelen door samen met de kinderen een sport aan te leren tijdens een heus gezinssportkamp.”

Echte sportkampsfeer

Samen met het Sport.Vlaanderen-centrum in Genk en Nieuwpoort biedt de organisatie voor gezinnen een midweekformule in volpension, met een échte sportkampsfeer, aan.

Naast deze gezinssportkampen biedt Gezinssport Vlaanderen ook actieve vakantieformules aan voor eenoudergezinnen, 50-plussers en grootouders met kleinkinderen. Meer info vind je hier.

Ook zin gekregen in de zomer?

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here