Tatyana Beloy laat duurzame (kinder)harten sneller slaan

Door -
Tatyana Beloy ZEB
©Wavemakers
Tatyana Beloy’s enthousiasme, creativiteit en passie voor musical- en danskampen voor kinderen maakt van haar de perfecte ambassadeur voor de meisjes en jongens van ZEB For Stars.

Hip én ecologisch

Een eerste resultaat van de nieuwe samenwerking is te zien in de langverwachte Supastar capsulecollectie die actuele thema’s, waar jongeren veel belang aan hechten, zoals duurzaamheid en ecologie, onder de aandacht brengt. Het duurzame verhaal gaat verder dan de manier waarop kleding gemaakt wordt. De collectie, die gemaakt wordt uit 100 procent organisch katoen, bevat boodschappen als ‘Stop the pollution, be the solution’ en ‘Keep the sea plastic free’. Daarmee roept de kersverse ambassadeur jongeren op om hun stem(metje) te gebruiken voor een betere en groene wereld en de stap naar een positieve verandering verder te zetten.

Met de nieuwe collectie van Supastar wil ik aantonen dat coole en hippe kleding perfect samengaat met ecologie.

Tatyana zal als ambassadeur haar uiterste best doen om ZEB For Stars dé ideale plek te maken voor kinderen vanaf 2 jaar tot hippe tieners. “We willen de ZEB For Stars-winkels echt omtoveren tot plaatsen waar kinderen op de eerste plaats komen en zich helemaal thuis voelen. Denk onder andere aan leuke workshops en game nights, maar ook speciale evenementen voor communicantjes en lentefeesten.”

De nieuwe capsulecollectie is vanaf nu verkrijgbaar in de vier ZEB For Stars-winkels in Hasselt, Zoersel, Brugge en Oostende.

Vijf gekke kersttruien

De foute kersttrui met rendier, kerstboom of sneeuwvlokjes op de buik is populairder dan ooit. De vroeger verafschuwde truien hebben vandaag het hart verovert van de échte kerstliefhebbers. En zeg nu zelf, wie loopt er niet graag in een heerlijk comfortabele, gezellige kersttrui? Mensen gaan zelfs weken op voorhand op zoek naar de meest extreme trui om te poseren op de kerstkaart met de hele familie.

Tatyana Beloy ZEB

Over Zeb For Stars

ZEB For Stars is dé Belgische multibrand fashion store bij uitstek voor kinderen en jongeren tussen 2 en 16 jaar. Met een focus op high-end kinderkledij en de ruimste keuze aan communiekledij in exclusieve merken.

Bron: wavemakers.eu

Ook lezen:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here