Verwen je baby met een dagje wellness

Door -
Baby Spa wellness massage
Met je baby naar de wellness? Vanaf nu kan het! Baby Spa is het allereerste wellness centrum in België waar baby's kunnen genieten van een heerlijk ontspannende massage of een bubbelbad. Benieuwd? Lees snel verder voor meer info!

Baby Spa, de eerste wellness voor baby’s

Wie zegt dat wellness enkel voor volwassenen is? Bij Baby Spa in Berchem (Antwerpen) kunnen baby’s vanaf nu ook genieten van een ontspannende massage en een rustgevend bubbelbad.

Zaakvoerster Chiara Van Hirtum zocht tijdens haar zwangerschap naar iets leuks om met haar toekomstige dochter te kunnen doen. Babyzwemmen sprak haar niet echt aan en daarom kwam ze zelf op het idee om met Baby Spa te beginnen.

Een sessie bij Baby Spa duurt ongeveer een uur en kost 55 euro. De baby krijgt een zwempamper aan en gaat met een drijfring maximum een half uur in het bubbelbad van 35 graden Celcius. Mama of papa staan dan aan de rand om hun baby aan te moedigen. Na het bad geeft Chiara een les babymassage aan de ouders, zodat ze eventueel ook thuis hun baby kunnen masseren.

Volgens de zaakvoerster biedt zo’n behandeling enkel voordelen voor de ontwikkeling van baby’s: Ze bewegen meer en ook de band met de ouders wordt op deze manier versterkt.

Meer info vind je op: www.precho.be/baby-spa.


Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be
Bron video: VTM Nieuws