Videoboodschap van de Sint

Door -
sint
Een persoonlijke boodschap van de Sint voor je kind? Ja dat kan! Online kan je alvast een persoonlijke videoboodschap van de Sint maken die je dan op dvd of digitaal kan ontvangen. Gegarandeerd zorgt dit voor verrassende gezichtjes op 6 december.

Persoonlijke videoboodschap van de Sint

Op videovansint.nl kan je een persoonlijke videoboodschap van de Sint voor je kind samenstellen. Deze videoboodschap is een leuk filmpje waarin je kinderen persoonlijk worden aangesproken met naam en leeftijd. Daarnaast kun je ook nog persoonlijke info van je kinderen in de boodschap laten verwerken.

Een dvd/download kost 14,95 exclusief verzendkosten. Je krijgt dan een videobericht voor 1 persoon. Meerdere kindjes? Per extra persoon die je toevoegt, komt er een klein (aflopend) bedrag bij (2e – 3,95, 3e – 3,75,…)

Een videoboodschap maakt gegarandeerd van het Sinterklaasfeest iets speciaal. Je kinderen zullen totaal verrast zijn door de persoonlijke boodschap die de goedheiligman voor hen brengt dit jaar.

LEES OOK:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!