Wat wordt de voornaam van prins Harry en Meghan’s baby?

© Reporters / Photoshot
Als sinds de dag dat prins Harry en Meghan Markle hun zwangerschap aankondigden, wordt er druk gespeculeerd over het geslacht en de voornaam van de royal baby. Er worden zelfs weddenschappen georganiseerd door Engelse bookmakers.

Op 15 oktober 2018 maakten prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. De hertogin van Sussex is uitgerekend voor dit voorjaar en, net zoals bij de zwangerschappen van Kate Middleton, zijn bookmakers nu ook tijdens Meghan’s zwangerschap volop in de weer met weddenschappen over mogelijke voornamen van de royal baby.

Welke voornaam krijgt de baby van prins Harry en Meghan Markle?

Zoals de koninklijke traditie het betaamt, krijgt de royal baby normaliter een traditionele naam krijgen die gelinkt is aan het koningshuis.

Volgens de goksite Ladbrokes maken Albert, Arthur of Philip de meeste kans als het een jongetje is. Als Harry en Meghan een dochtertje krijgen, bestaat de top 3 uit Victoria, Alice of Diana, als eerbetoon aan Harry’s moeder. Doria maakt ook deel uit van de lijst, omdat dit de voornaam is van Meghan Markle’s moeder.

Top 10 meisjesnamen voor de royal baby

 1. Victoria
 2. Alice
 3. Diana
 4. Alexandra
 5. Elizabeth
 6. Mary
 7. Alexandria
 8. Frances
 9. Anne
 10. Grace

Top 10 jongensnamen voor de royal baby

 1. Albert
 2. Arthur
 3. Phillip
 4. Alfred
 5. Charles
 6. James
 7. Alexander
 8. Edward
 9. William
 10. Andrew

Lees ook:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here