Zomerschool.Vlaanderen: de ideale voorbereiding op het nieuwe schooljaar

Door -
Zomerschool Vlaanderen
© Getty Images
Lagere schoolkinderen in huis? Vanaf maandag 10 augustus stoomt Zomerschool.Vlaanderen kinderen klaar voor het nieuwe schooljaar met tal van korte en leuke lessen, gegeven door vier enthousiaste leerkrachten. Ga jij kijken?

Zomerschool.Vlaanderen

De leerlingen hebben geen gemakkelijk schooljaar achter de rug. Het coronavirus hield alle kinderen wekenlang van de schoolbanken, wat voor de een misschien een zegen was, maar voor de ander een absolute vloek. Zomerschool.Vlaanderen wil de kinderen die het hardst getroffen zijn door de crisis op weg helpen om vol goede moed het nieuwe schooljaar in te stappen. En dat doet het met korte maar leuke lessen over taal, wiskunde en wereldoriëntatie.

Maak kennis met de leerkrachten

Speciaal voor de digitale zomerschool, schoven deze vier leerkrachten hun vakantieplannen opzij:

  • Dieter Janssens (1ste graad)
  • Dorien Nagels (2de graad)
  • Siham Taibi (2de en 3de graad)
  • Julie houtman (3de graad)

Zij worden bijgestaan door een team van deskundigen, waaronder pedagoog Pedro De Bruyckere en onderwijskundige Liese Missinne.

Bekende gezichten

In de video’s duiken er ook heel wat bekende gezichten op. Denk maar aan TikTok-sterren Stien Edlund en Steffi Mercie. Maar ook #LikeME-gezichten Joey Kwan, Camille Dhont en Sali Haidara zullen de lessen opfleuren.

Zo mis je niets!

Ontdek waar en wanneer de lessen te volgen zijn, zodat je zeker niets mist:

  • De lessen zijn te volgen vanaf maandag 10 augustus van 11.00 tot 12.00 uur op Eén. En dat voor drie weken lang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Uitzending gemist? Op VRT NU, ketnet.be, in de Ketnet-app, op zomerschool.vlaanderen en het YouTube-kanaal van de digitale zomerschool kun je alle video’s herbekijken.
  • Extra content wordt gedeeld via de Instagram- en TikTok-kanalen van Zomerschool Vlaanderen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

OOK OVER SCHOOL:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here