Inspiratie voor de Sint: op onze verlanglijstjes

speelgoed
De Sint is weer in het land, en dat betekent dat er weer volop cadeautjes gekocht moeten worden. Onze kinderen zijn eindelijk oud genoeg om volop van de Sint te genieten. Dat is niet alleen leuk voor hen, maar ook voor ons.

Als ouder heeft het namelijk ook best wat speciaals om volledig mee te gaan in de magie die Sint en Piet steevast met zich meebrengen. Samen naar de aankomst van de Sint kijken op TV, urenlang reclamefolders doorbladeren op zoek naar de perfecte cadeautjes  en uiteindelijk ook een brief naar de Sint schrijven:  Alexander heeft van elk moment genoten, en ik zo mogelijk nog meer.

De kinderen van Noor, Britt en mezelf mogen dan wel allemaal dezelfde leeftijd hebben, ze hebben duidelijk andere interesses en karaktertjes. Bijzonder leuk om te zien wat zij uitkozen om aan de Sint te vragen, en misschien doe jij er een beetje last-minute inspiratie door op.

Op het lijstje van Emma

Onder de schattige blonde krulletjes van Emma schuilt een stoere meid, en dat zie je terug in haar verlanglijstje.

Fisher-Price Little People racebaan City Skyway * Spin Master speelset Paw Patrol Lookout * Playmobil 1.2.3 Woonhuis * -Het voorleesboek voor het allerleukste meisje!

Op het lijstje van Bloem en Trixie

Bloem en Trixie zijn dan weer gigantische Duplo-fans, en dat vertaalt zich ook in hun verlanglijstje.

Lego Duplo Het grote bos * Lego Duplo Groot Circus *  Fisher Price Little People Dierentuin * Lego Duplo Grote Boerderij

Op het lijstje van Alexander

Alexander vindt zichzelf ondertussen een echte ‘grote jomme’ (lees: grote jongen), en wil van de Sint niet langer Duplo, maar Lego. Daarnaast gaat zijn hartje sneller kloppen van alles wat met Dino’s te maken heeft, dus ook de (tamelijk irritante) Digidino’s.

Lego Jurrasic World Raptorontsnapping * Lego City Mobiele Politiepost * DigiDino met Vulkaan * The Good Dinosaur Groot verhalenboek

Volg de blog van Moms and More