Baby Spa, wellness voor de allerkleinsten

baby spa - unicorns & fairytales
Say what? Decadent? Not at all! Integendeel, genieten, puur genieten. Voor baby's van 0 tot 6 maanden maar ook voor de ouders die hun kleine spruit zien genieten. Niet enkel verwennerij maar ook nog eens goed voor het gestel. Kom jij mee genieten van een sessie samen met ons?

Baby Spa bij Precho 

Wij gingen enkele dagen geleden naar Precho in Berchem. Dit is bij velen al bekend om hun pretecho’s, geslachtsbepalingen en zwangerschapsmassage. Maar nu is er dus ook een Baby Spa bijgekomen. Dat wilden wij wel eens uitproberen. Lex genot met volle teugen. Hij heeft nl. veel last gehad van krampen en huilde veel. Maar de volle 45 minuten dat we bij Chiara in haar Baby Spa waren heeft hij enkel gelachen en rondgekeken. Enorm fijn om te zien.

 

Voordelen van baby spa?

Zoals je kan lezen op hun website:

“Baby Spa by Precho is een uniek concept in België dat uw baby vanaf 10 dagen tot 6 maanden tal van fysieke en mentale voordelen biedt. Onderzoek toont aan baby’s te weinig bewegen en dat hierdoor hun grove motoriek minder goed ontwikkelt.

Baby Spa by Precho is een unieke manier voor uw baby om vrij en autonoom te kunnen bewegen in het warme, chloorvrije water. Dit versterkt de spierontwikkeling van uw baby en heeft tevens een positieve invloed op zijn/haar neurologische ontwikkeling en bloedsomloop. De zachte tegendruk van het water op hun lichaampje zorgt er dan weer voor dat de longcapaciteit vergroot wordt waardoor baby’s dieper leren ademen.

Doordat baby’s in de Baby Spa in staat zijn zelfstandig te bewegen, wordt tevens het zelfvertrouwen en de autonomie gestimuleerd. Ook speelt een Baby Spa sessie een belangrijke rol in het vergroten van de emotionele band tussen mama en haar baby. Oogcontact, huidcontact, aanmoedigende stemmen en blikken staan centraal in deze exclusieve vorm van bonding-time.

Bij krampjes, reflux en andere fysieke ongemakken heeft uw baby eveneens baat bij een Baby Spa sessie. Hydrotherapie verlicht namelijk deze ongemakken waardoor uw baby zich weer kan ontspannen. Ten slotte komt het ook de nachtrust van uw baby ten goede daar een Baby Spa sessie, en dan met name de hydrotherapie, een lichte fysieke inspanning van uw baby vraagt.

Om een gezonde en ecologisch bewuste omgeving te creëren, wassen wij onze handdoeken uitsluitend met ecologisch waspoeder en bevat onze massageolie 0% BPA.

Het is aangeraden om zo jong mogelijk met Baby Spa sessies te starten om gewenning te creëren en optimaal te kunnen genieten van alle ontwikkelingsvoordelen.”

Ook een sessie?

Op mijn mamablog Unicorns & Fairytales vertel ik alles over mijn ervaringen tijdens onze eerste sessie Baby Spa. Ook kan je een VLOG bekijken waarin je ons kan volgen in de Baby Spa. Maar dat is niet alles: je kan ook een sessie winnen. Meedoen kan tot en met 28 februari 2017.  Tot dan?

 

XOXO Nathalie