Creatief met masking tape

masking tape
Masking tape is helemaal in. Het kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden en wat tegenwoordig helemaal "hot" is: pimp je muren! In no-time creëer je een hele leuke plek. Wees creatief met masking tape, je kan er veel leuks mee doen!

Vorig jaar kocht ik masking tape in allerlei verschillende kleurtjes om mijn boekjes en kaften mee op te fleuren. Toen was het helemaal in om je spullen met masking tape (of washi tape) te versieren. Maar nu gaan we nog een stapje verder en gebruiken we masking tape om ons interieur op te fleuren. De muren, deuren en zelfs de vloer worden onder handen genomen. Wat zo leuk is , is dat de masking tape makkelijk te verwijderen is en indien het van goede kwaliteit is ook geen sporen nalaat.

Wat vroeger absoluut niet mocht: op de muren tekenen/kliederen is nu helemaal in!  Je kan er allerlei verschillende dingen mee doen. En niet enkel leuk voor de kids maar ook leuk voor in de woonkamer en slaapkamers.

ba4b623c54108e6e81b4c643f66e3bfb

✪ zelf een kalender maken
✪ decoratie op de muur
✪ lijstjes voor foto’s / posters
✪ een doolhof op de grond
✪ autobanen
✪ een hinkelpad
✪ je deur pimpen
✪ een kerstboom op de muur
✪ bekertjes en rietjes in een thema bekleven
✪ bordjes, boekjes, allerlei spulletjes versieren
✪ …

 

masking tape

bron: Pinterest by Julia Johnson

Wil je meer ideetjes opdoen? Bezoek mijn pinterest pagina  met allerlei foto’s over masking tape.  Heb je al zin gekregen om zelf aan de slag te gaan? Laat me weten hoe het gegaan is!

XOXO

Nathalie