De zoektocht naar het perfecte geboortekaartje

Ik ben nog volop aan het zoeken naar het perfecte geboortekaartje... Het is niet gemakkelijk. Ik wil geen voorgedrukt kaartje maar ik wil ook het budget wat binnen de perken houden.

Het perfecte geboortekaartje… Bestaat het? Haha. Wel, ik heb heel erg getwijfeld of ik niet gewoon een heel simpel kaartje ging nemen dat me niet teveel ging kosten. Want wie houdt die kaartjes nu effectief bij? Misschien wel meer mensen dat je denkt maar toch…

Ik schreef al eerder over een stappenplan en checklist voor geboortekaartjes. Erg handig en daar hou ik dan ook rekening mee. Ik had een paar favorieten op mijn lijstje waarmee ik best in zee wou gaan. Ik spreek dan over Dasi en Oh so pretty party.  Zij maken beiden enorm mooie kaarten in Letterpress, wat mijn eerste keuze was. Jammer genoeg te duur en daarom hebben we besloten het toch maar niet te doen.

Uiteindelijk ben ik bij Creatieve kaarten terecht gekomen. Ik heb al eerder met hen samengewerkt en ze zijn zeer klantvriendelijk. Ze hebben een collectie kaarten maar ook ontwerpers die jou kunnen helpen met het ontwerpen van je kaartje. Daar zijn ze momenteel druk aan bezig. Ik heb eerder bij hen uitnodigingen laten maken voor de 30ste verjaardag van een vriendin en van mezelf. Je kan de blogpost hier lezen en het kaartje bekijken.

 

Ik ben alvast benieuwd naar het ontwerp en de proefdruk! 

XOXO Nathalie

 

Uitgelichte afbeelding via Shutterstock