Even detoxen?

Ik ben een stresskip, ik ben een moeder, ik ben een ambitieuze vrouw, ik ben altijd in de weer... Maar binnen een weekje zit ik in Ibiza met manlief en laten we de kinderen bij oma en opa (dat doen ze gelukkig ontzettend graag ). Toen ik de kans kreeg van Tastea om enkele lekkere thees te proberen zei ik meteen ja (ik ben toch een theeleut) en ik koos er drie, waaronder de detox thee.

Detox thee

Bij Tastea vind je allerlei soorten thee, van limited editions tot sexthee (jawel) en ontspanningsthee. Ik nam dus de detox, relax en sexthee (hihi ja). Ze zitten in mooie design bussen en je hebt er ook speciale drinkbekers bij, wat het nog hipper maakt. Ja hoor, thee drinken is gewoon kei cool. Deze thee is niet goedkoop maar komt wel in grote bussen, dat maakt het al wat goed. Ik probeerde een maand de detox thee en wil jullie graag mijn bevindingen vertellen.

 

Wat zit er in de detox thee?

Wil je starten met een nieuwe gezonde en actieve levensstijl waarbij je gaat stralen van binnen én van buiten? Dan is de 30 dagen kuur perfect voor jou. Beide theetox kuren kunnen bijdragen om jouw gezondheidsdoelen te bereiken.De detox theeën bestaan namelijk uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke theekruiden die allen een specifieke bijdrage leveren bij effectief detoxen. De 30 dagen kuur bestaat uit een speciale ochtend blend (Detox Morning) en een avond blend (Detox Evening). Het product is 100% natuurlijk waardoor resultaten kunnen verschillen per persoon.

Waarbij kan het ondersteunen?

  • Boosten van je immuunsysteem
  • Verbeteren van de huid
  • Afdrijven van vocht
  • Verminderen van opgeblazen gevoel
  • Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
  • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
  • Verhogen van je weerstand
  • Ondersteuning bij je stofwisseling
  • Ondersteuning voor een goede nachtrust
  • Onderdrukken van honger gevoel

Wat vond ik ervan?

Natuurlijk is er één ding dat je goed moet begrijpen: het ondersteunt. Ga je niet op je voedingsstijl of eetgewoontes letten dan helpt die thee natuurlijk geen greintje. Mijn doel was ook niet zozeer detoxen maar ik wou wel een beetje gezonder gaan eten, met het oog op de zomer en om toch die laatste kilootjes teveel misschien weg te werken. En ja ik ben trots dat ik bevallen ben en ik vind niet dat men na enkele maanden al terug op gewicht moet zijn. Ik vind dat iedereen dat voor zichzelf mag uitmaken. Ik betrapte mezelf er wel op dat ik nogal veel aan het snoepen was en mezelf wat liet gaan.

Maar ik begon begin juni met het drinken van de detox thee. Merkte ik verschil? Ja, ik kon volgens mij beter naar de wc gaan. Haha, wil je dit niet horen? Toch is het zo. Ik had ook inderdaad minder last van een opgeblazen gevoel daardoor. Het werkt volgens mij ook een deel psychologisch: je gaat geen detox thee nemen als je voor de rest niet gezonder gaat leven. Dus alles in combinatie merk ik wel dat ik een kilootje kwijt ben en dat mijn broeken iets minder spannen. Ik voel me alleszins wel beter in mijn vel. Het is dus zeker wel een oppepper.

De thees vond ik ook niet vies. Na een maand had ik het wel even gehad en was afwisseling welkom dus denk ik dat ik eens aan de antistress thee ga beginnen…

 

Wil jij de Tastea thees ook een keer proberen? Je vindt ze hier.

 

XOXO Nathalie