Hip! Leuke schoolplaten in de kinderkamer + WIN

Schoolplaten in de kinderkamer? Dat kan. Het is zelfs helemaal hip. Niet alleen in de kinderkamers maar ook in de woonkamer is het helemaal in om leuke "schoolplaten" te hangen.

Schoolplaten?

Ja, schoolplaten! En waarom heet dat nou zo? Wel, weet je nog dat er vroeger in de klaslokalen o.a. posters hingen van de wereld, dieren, planten, de tafels van vermenigvuldigingen? De juf of meester had dan allerlei rollen zitten in een doos of kast die ze kon uitrollen en ophangen. Dat beetje nostalgie is nu helemaal terug. Het is hipper dan hip tegenwoordig om zulke posters in huis te hebben. En weet je wat? Ik ben lekker hip want ik heb er meerdere.

schoolplaten - unicorns & fairytales

schoolplaten - unicorns & fairytales

Nieuwe collectie van Little & Pure

Bij Little & Pure hebben ze enorm leuke schoolplaten. Ze zijn bedrukt langs beide kanten zodat je ze kan afwisselen en er zijn verschillende thema’s. Dino’s, voertuigen, dieren, werktuigen, alfabet, rekentafels, bladeren en veel meer. De nieuwe collectie is ook prachtig. Je kan alle nieuwe schoolplaten vinden op Little & Pure. Ze hebben er trouwens niet enkel schoolplaten maar ook toffe babyspullen, meubels en yogakussens.

 schoolplaten - unicorns & fairytales schoolplaten - unicorns & fairytales

Jij kan ook hip zijn…

Yup, je leest het goed. Jij kan ook hip zijn. Want op mijn eigen blog geef ik maar liefst 3 schoolplaten weg! Ga vlug naar Unicorns & Fairytales, daar kan je van 26 april tot en met 3 mei kans maken op een eigen schoolplaat voor in jouw kinderkamer (of woonkamer, speelkamer…)

schoolplaten - unicorns & fairytales schoolplaten - unicorns & fairytales

schoolplaten - unicorns & fairytales

Wat vind jij van deze leuke schoolplaten? 

XOXO Nathalie