Leuk buitenspeelgoed

Little Tikes
Vince heeft recent ontdekt dat hij écht wel heel graag buiten speelt. We zijn een weekje naar De Roompot in Nederland geweest en daar kon hij zoveel buitenspelen als hij wou. Toen we weer thuiskwamen wou hij niets anders dan "buitenspelen mama?". We gaan dus binnenkort onze tuin weer "play-proof" maken. Ik heb enkele leuke speelgoeditems van Little Tikes. Een bekend merkje met producten van kwaliteit. Ze hebben enkele leuke items voor in de tuin!

Leuk buitenspeelgoed stimuleert opgroeiende kinderen te bewegen en lekker buiten te ravotten. Vorige zomer was Vince helemaal in de wolken van een water -en zandtafel. Toen was hij nog te klein om een grotere tafel te hebben maar nu is hij helemaal gek van Piraten én water dus is de Piraten zand- en watertafel van Little Tikes het ideale buitenspeelgoed. Het heeft een ophaalanker, kraaiennest, waterkanon en bijhorende accessoires.

leuk buitenspeelgoed - unicorns & fairytales

De Schildpad zandbak gaat binnenkort weer open voor gebruik. Vince doet niets liever dan zand scheppen en potjes vullen. Goed voor de motoriek en heerlijk ontspannend voor de kinderen. Kan je niet daar het strand, dan haal je het strand toch gewoon naar je tuin? Het deksel sluit mooi af en zorgt ervoor dat de schildpad compleet is. Liever geen zand? Water dan? Of maak er een leuk ballenbad van! Eindeloze mogelijkheden.

leuk buitenspeelgoed - unicorns & fairytales

Wat is er nu leuker dan je eigen glijbaan in de achtertuin? Hoewel de naam anders doet vermoeden, is deze grote glijbaan na gebruik zeer gemakkelijk in te klappen om op te bergen. Ideaal dus!

leuk buitenspeelgoed - unicorns & fairytales
Dan is er ook nog deze loop- en duwauto. Je kan de Cozy Coupe op twee manieren gebruiken. Je kan de auto duwen en ondertussen zit je kindje veilig in zijn autootje om de wereld te ontdekken. Anderzijds kan de Cozy Coupe worden aangepast tot een loopautootje, zodat je kindje zelf op ontdekking kan gaan. Rijden maar!
leuk buitenspeelgoed - unicorns & fairytales

Vince heeft een nieuw favoriete speelgoed bij de onthaalmoeders en dat is een schommeldier. Little Tikes heeft een schommelpaard. Ze kunnen er echt van genieten! Het lijkt iets eenvoudig maar het houdt je kind op een leuke manier bezig.

leuk buitenspeelgoed - unicorns & fairytales

 

Meer info (dit zijn adviesprijzen) 

Piraten Zand- en watertafel @ € 89,99
Schildpad Zandbak @ € 49,99
Easy Store Giant Slide @ € 119,99
Cozy Coupe @ € 74,99
Schommelpaard @ € 29,99

 

Hou jij ook van buitenspeelgoed? Welke items staan er in jouw tuin? Wij hebben de water-en zandtafel, de schildpad en de cozy coupe. 

XOXO Nathalie