5x Leuke opbergideetjes voor de kinderkamer

Wij hebben echt veel spullen thuis en één van de dingen die ik niet zo leuk vind is rommel. Daarom verzamelde ik enkele leuke opbergideetjes voor de kinderkamer.

1. Pegboard

Superleuk, makkelijk en mooi: een pegboard. Je kan er eigenlijk heel veel kanten mee uit. Je hangt er ook aan wat je wil. Binnenkort kan je op mijn eigen blog meer lezen over wat ik heb gedaan met mijn pegboard. In dit voorbeeld is het pegboard gebruikt om knutselspullen op te bergen. Je kan erg leuke borden kopen bij Blockdesign. In België te koop bij Superette Ninette en in Nederland bij PS Ik Hou Van Jou (nu zijn ze in superSALE!!!)

 

2. Opbergmanden

bron

Niet enkel super stijlvol maar ook praktisch: de zeegrasmanden. Je vindt ze tegenwoordig overal. Goedkoop en duur. Tip: in de Leenbakker, Xenos en Ikea vind je er goedkopere. Leuk om bijvoorbeeld knuffels of doeken in op te bergen.

 

3. Boeken opbergen

bron

Je hebt enorm leuke DIY om boeken op te bergen. Dit vond ik wel erg leuk gevonden. Het is leuk om boeken uit te stallen en niet in een boekenkast weg te stoppen. Zo gaat je kind ook meer geneigd zijn om een boek te nemen. PS: wist je dat het in maart de jeugdboekenmaand is? Je kan er alles over lezen op Unicorns & Fairytales en een hele maand leuke boeken(pakketten) winnen.

 

4. Knutselspullen 

bron

Het is best handig als je al je knutselspullen meteen bij de hand hebt. Je kan dit handige ding ook rollen. Bij Ikea hebben ze er alvast eentje. Wil je kind graag tekenen, verven, knippen of plakken? Geen probleem. Met dit ding heb je alles in één.

 

5. Down under 

bron

Neem een vakjeskast (ook van Ikea bijvoorbeeld), neem wat opbergdozen (in alle kleuren die je maar wil), leg er een matras met een leuke hoes rond op en je hebt een zit -en opbergplek in één. lekker handig en netjes. Je kan ook makkelijk van kleurtint wisselen als je het beu bent. Een leuke, gezellige zithoek met kussentjes, foto’s, misschien wat boekenrekjes? Denk er eens over na…

 

XOXO Nathalie