Musthave : Snack in the box & Drink in the box

Ben je op zoek naar een leuke snackbox en drinkbox? Dan kan ik je misschien een handige tip geven. Ik was op zoek naar leuke spullen om mee te nemen wanneer we op uitstap gaan, om mee te geven naar school en gewoon om thuis te gebruiken. Natuurlijk wel van degelijke kwaliteit, iets dat niet zomaar morgen weer stuk is. Ik zocht en vond het bij Pand42. De 'Snack in the box' en de 'Drink in the box'.

Waarom een snackdoos ?

Waarom niet is eigenlijk een betere vraag. Sinds enkele jaren zijn trouwens de scholen ook allemaal bezig met het verkleinen van de afvalberg. Papiertjes worden immers op de grond gegooid. Zelf ben ik leerkracht en ik ondervond het zelf. Speelplaatsen werden afvalbakken en vuilbakken puilden uit. Daarom zijn er nu bijna geen scholen die niet vragen om een fruitdoosje, brooddoos of snackdoos mee te geven. Bovendien is het herbruikbaar en volgens mij ook besparend. Aparte kleine verpakkingen kosten toch meer dan grote verpakkingen?

snack in a box - unicorns & fairytales

Snack in the box

Deze snackbox heeft twee compartimenten met elk zijn eigen deksel. Superleuk! Je kan ze vullen met nootjes, rozijntjes, stukjes fruit, cornflakes, koekjes en noem maar op! Zo kan je in één doosje twee verschillende snacks meegeven. Het doosje is transparant zodat je ziet wat erin zit, dat op zich is al leuk! Wedden dat dit gaat scoren bij je kind?

sib_orange_front_2   snack in a box - unicorns & fairytales

 

Drink in a box

Deze doorschijnende drinbox heb je in 4 vrolijke kleuren: groen, roze, blauw en oranje. Het is beter voor het milieu (geen wegwerppakjes) en je ziet wat erin zit. Zo heb je meer controle over wat je kind drinkt. Het is lekvrij en herbruikbaar! Zet ‘s morgens de box klaar, vul hem met wat lekkers en klaar is Kees. Je hebt ze in 2 formaten: een kleine, ideaal voor kleuters en de eerste klasjes van de lagere school en een grote voor de wat grotere kindjes natuurlijk.

IMG_7564

 

Vince als proefkonijn

Natuurlijk wilden wij dit zelf testen. Ik zette de doosjes voor Vince en hij was meteen enthousiast. Hij wou uit de ‘grote’ drink in a box drinken en nadien uit de kleine. Ook de besjes en rozijntjes die ik in de snack in a box had gestoken vond hij fascinerend. Wij hebben alvast een leuke snackdoos om mee te nemen naar school. En jullie? Op onderstaande foto vulde ik de Snack in a box met rozijntjes en pepernoten. Sinterklaas hé 😉

FullSizeRender-96

Je kan deze leuke ‘drink in a box’ en ‘snack in a box’ kopen bij Pand42, een Belgische webshop (psssst: en er is zoveel meer nog te vinden in deze online winkel)

 

XXX Nathalie en Vince