Originele hangwiegen en babybedjes

babybed - unicorns & fairytales
Natuurlijk heb je erg veel verschillende babybedjes in allerlei vormen en kleuren al moeten ze wel voldoen aan enkele veiligheidsmaatregelen. Maar er zijn ook heel originele babybedjes te vinden op de markt. Kijk je even mee?

1. Little Hedonist Lullaby Crib

crib2

babybed - unicorns & fairytales

Deze mooie hangwieg is te verkrijgen in 4 mooie kleuren. Een echte eye-catcher in het interieur. Deze wieg is bedoeld om baby’s in te laten soezen. Doordat de hangwiegen zachtjes schommelen ervaren baby’s het gewieg van in de baarmoeder. Past ook perfect in het interieur.

Te koop voor 189,95 bij: Little Hedonist

 

2. Laurette – Ledikant La Roulotte

babybed - unicorns & fairytales

Dit babybedje is gewoon erg leuk!  De hoogte is verstelbaar en het bedje kan nadien ook dienen als peuterbed. Het bedje is trouwens verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren!

Te koop bij: Tom & Lilly

 

3. Micuna – wiegje Juva

babybed - unicorns & fairytales

Dit is een wiegje dat meegroeit met je kind. De zijkanten zijn voorzien van een doorzichtige stof als alternatief voor de gebruikelijke houten zijkanten. De lattenbodem van het wiegje is in 3 verschillende hoogtes verstelbaar en verder is het bedje simpel om te bouwen naar een peuterbed waar je nog jaren plezier van zult hebben. De hiervoor benodigde conversiekit kost € 115,- is los leverbaar.

Te koop vanaf 820 euro bij Tom & Lilly, Furniture for important kids 

 

4.. Dream cot – Beaneasy

babybed - unicorns & fairytales

De beaneasy is echt easy. Hij is speciaal ontworpen om mee te groeien met het kind en heeft onderaan ruimte voor ventilatie. De zijkanten zijn verstelbaar zodat het ergonomisch is voor je rug en de matras is kantelbaar voor kinderen die last hebben van reflux.

Te koop voor 1375 euro bij: Beaneasy 

 

5. De flexiwieg 

Deze hangwieg kan je ook op pootjes zetten. Je kan hem dus opvouwen en meenemen naar de plek die jij wil. ‘s Nachts kan je hem naast je bed ophangen zodat je kleintje dicht bij je in de buurt is. Overdag kan je hem meenemen waar je ook wil! Misschien wel in de tuin bij mooi weer? Deze hangwiegen zijn er in vele andere vormen en kleuren.

babybed - unicorns & fairytales

Te koop voor 219 euro bij : Wiegje.nl 

 

6. 5 in 1 Babybed Flexa

babybed - unicorns & fairytales babybed - unicorns & fairytales

Dit bedje is supermooi én leuk. Wanneer het te klein geworden is voor de peuter kan hij omgebouwd worden tot bank. Supergezellig.

Te koop voor 599 euro bij June and Julian 

 

7. Bed/Bank James van June Interiorscrib10

Dis een ledikantje waar je lekker naast kunt zitten, relaxed naar je kleintje kunt kijken of in kan voeden en als hij groter is dan kan je er een ‘day-bed’ van maken door het ledikantje eraf te schroeven en een plaatkussen op maat neer te leggen die de volledige bodem vult. Tegen een meerprijs van € 20 leveren ze een bedje waarvan de zijkant kan worden verwijderd.

Te koop in verschillende kleuren voor 550 euro bij June Interiors 

 

Wat vinden jullie van mijn eerste reeks leuke babybedjes? 

XOXO Nathalie