Uitgevonden om het ouderschap makkelijker te maken & win

shower glove
Er zijn producten, tips en trucs die het ouderschap makkelijker maken. Het hoeft zelfs niets ingewikkeld te zijn. Ik hou wel van zulke dingen. Invented 4 kids™ is in 2014 opgericht door uitvinder/ondernemer Guus Welling. Hij is vader (lees: ervaringsdeskundige) van Evelien (2007) en Teun (2009). Naast de plasstickers vond hij samen met Mariette van Muijen ook de Shower Glove uit.

Als (creatieve) mama en leerkracht ga ik steeds op zoek naar producten of systemen om het moederschap/lesgeven makkelijker en leuker te maken zodat het steeds aangenaam is voor iedereen. Ik schreef al eerder een blog op Zappy ouders over producten die het ouderschap makkelijker maken.

Invented 4 kids

Nu kwam ik in contact met Invented 4 kids. Ik was meteen helemaal mee met hun verhaal. Wie is er nu niet gebaat bij hulpmiddelen? Wanneer je zelf een fantastisch vernieuwend idee hebt kan je hen altijd een mail sturen.

 

Plasstickers

Ze hebben leuke plasstickers die je in het grote toilet kan hangen om jongetjes te leren mikken. Wanneer ze netjes in de pot plassen veranderen de stickers. Lekker aanmoedigend, niet? Goed ingeplakt hebben de stickers een houdbaarheid van 3-6 maanden. Ze zijn bestand tegen alle gangbare schoonmaakmiddelen. De consumentenadviesprijs is € 3,95.

invented 4 kids - unicorns & fairytales

Magic Potty training

Na het succes van de plasstickers volgde al snel de Magic Potty Training™, een zindelijkheidstraining gebaseerd op de Plassticker™ waar kinderen sneller zindelijk mee worden. Je kleeft een sticker in het potje: een wolkje met een zonnetje onder. Wanneer je peuter in het potje plast verkleurd de sticker door de warmte en komt het zonnetje tevoorschijn. Ze mogen meteen een sticker kleven in hun eigen boekje. Superleuk. Dit gaan we proberen met Vince maar momenteel is zijn interesse in het potje even zoek. Deze zindelijkheidstraining bestaat uit 2 Magic Stickers die elk 3-6 maanden meegaan, 75 beloningsstickers, een beloningsboekje om de stickers in te plakken en een eenvoudig stappenplan inclusief checklist waarmee men kan bepalen wanneer je het beste met de training kunt beginnen. De consumentenadviesprijs bedraagt € 9,95

invented 4 kids - unicorns & fairytales

Shower Glove

Nieuw sinds 2014 is de Shower Glove, ontwikkeld om beter grip te hebben wanneer je je baby mee onder de douche neemt. Ik denk maar aan een zwembad bezoek of tijdens een uitstap waar enkel douches zijn. Of gewoon, omdat je graag eens doucht. Je glibberige baby vasthouden is dan geen makkie. De Shower Glove is een schattige leuke groot uitgevallen washand (ik zei het je: het hoeft soms niet ingewikkeld te zijn) die tot voobij je elleboog komt. Wanneer de Glove nat wordt hecht de stof zich vast aan je huid. Neem dus met een gerust hart je kinderen mee onder de douche. Wanneer ze groter zijn is het een leuk vriendje om mee in bad te nemen en om je kind mee in te zepen. Vince vond het alvast leuk! De Baby Shower Glove™ (one size) kost € 13,95 en is er in drie uitvoeringen. Het is gemaakt van zacht, ecologisch katoen en draagt het keurmerk ‘Confidence in Textiles’. Daar doe je elke jonge ouder een plezier mee!

invented 4 kids - unicorns & fairytales

Stappenplan zindelijkheidstraining

Ben je van plan te beginnen met de zindelijkheidstraining? Misschien goed om dit stappenplan van Invented 4 kids eens te bekijken. Download stappenplan.

 

Waar te koop in België.
www.degeleflamingo.com (Baby Shower Glove™)
www.zangra.com (Baby Shower Glove™)
www.milkandshake.be (Baby Shower Glove™)

 

<<<<< win win win >>>>>

Wil jij ook graag zo’n leuke Shower Glove proberen? Maak dan je keuze uit de verschillende Shower Gloves en laat je keuze onder het bericht na. Meedoen kan tot 16/5. De winnaar zal nadien via deze blogpost worden bekend gemaakt. Hou hem dus goed in de gaten.

 

XOXO Nathalie