Uitstap in de kerstvakantie? Bezoek de Winter Efteling!

Ben je nog op zoek naar een leuke uitstap tijdens de kerstvakantie? Wij gingen enkele weken geleden naar de Winter Efteling. Echt de moeite waard!

Wie kent er de Efteling niet? Je moet er zeker eens geweest zijn. De Winter Efteling is nog specialer en magischer. Alles is zo mooi versierd, overal kerstbomen, lichtjes, animatie, kerstkraampjes en vuurkorven waarrond men kan zitten. Op bepaalde tijdstippen wordt daar ook gezongen. Oh zo mooi en gezellig.

Wij verbleven ook in het Efteling Hotel. Daar is alles op maat van de kinderen. Zelfs de kamers. Je kan kiezen voor een gewone kamer maar ook voor een speciale themakamer. Misschien wel een ideetje om eens te doen als verjaardagscadeau voor één van de kinderen? Weet je dat we er zelfs een groep volwassenen aantroffen die de verjaardag van de grootvader vierden daar? Zalig toch?

De attracties zijn ook weer uitgebreid met enkele nieuwkomers. De familie attractie ‘Symbolica’ is erg mooi en spreekt tot de verbeelding. Neem zeker je kinderen mee want ze gaan het magisch vinden. Het sprookjesbos was natuurlijk bij ons weer de topper van formaat. Met een kind van bijna 4 zeker niet abnormaal. Vandaag krijgen we nog steeds vragen over de wolf en waarom die aan de deur van de geitjes stond.

Wij hadden een heerlijk gezinsweekend in de Winter Efteling. Lees ons verslag en binnenkort nog meer leuke uitstapjes op mijn mamablog!

XOXO Nathalie