Najaarstrends in zwangerschapskleding

Verleidelijk kant

Kant zit al enkele seizoen in de collectie en is ook deze winter alom aanwezig. In de zwangerschapskleding vind je heerlijk comfortabel stretchy kant terug dat gemakkelijk meegroeit met je buikje. Veel van deze jurkjes kun je ook na je zwangerschap perfect doordragen. Het Belgische merk Fragile combineert kant zelfs met mooie sweatstoffen. Zeer stylish & hip. De kanten zwangerschapsjurkjes van Mamalicious zijn prachtig én ook nog eens heel betaalbaar (€59.95).

Stoere leatherlook

De leatherlook is nog zo’n trend die al meerdere seizoen meegaat. In de zwangerschapscollecties vind je deze winter een uitgebreide keuze leggings en aansluitende broeken in leaterlook. Het grote voordeel is dat ze ook nog eens supercomfortabel zitten omdat er altijd flink wat stretch in verwerkt wordt. Staat superhip met een oversized top of blouse. Ook suèdine zien we nog terug bij enkele merken. Dit is een zeer aangename stof die eruit ziet als suède.

Flessengroen & petrol

Groen is een kleur die weinig vrouwen uit zichzelf kiezen maar het is een kleur die heel veel zwangere vrouwen schitterend staat. Vooral het flessengroen is een prachtige trendkleur deze winter. Het combineert ook prachtig met accessoires in camelkleur. Bijvoorbeeld een riem die je onder je borst draagt, camel laarzen of een sjaal. Ook petrol blauw komt in veel collecties terug en ook deze kleur is heel gemakkelijk te combineren.

Warme roodtinten

Deze winter zien we in de zwangerschapscollecties heel veel warme roodtinten terug. Variërend van oranjerood, diep bordeaux rood tot schitterende auberginetinten. Dit is een heel mooi alternatief voor zwart  omdat zwart voor sommige vrouwen wat hard overkomt tijdens de zwangerschap.

Grafische prints

Vergeet dit najaar ook de grafische prints niet. De prints zijn dit seizoen niet te groot en daardoor zeer geschikt voor zwangerschapskleding. Een kleinere print verdoezeld alle oneffenheden en maakt een outfit net een tikkeltje pittiger.

Partner Content