11 x winterjassen voor bolle buikjes

Tijdens én na de zwangerschap

We hebben drie winterjassen voor je geselecteerd die zich perfect aanpassen aan je bolle buik en die je zelfs zonder buik kunt dragen. De nieuwste trend zijn momenteel de 3 in 1 jassen. Zonder tussenstuk is het een gewone winterjas, als je buik dikker wordt dan gebruik je het zwangerschapstussenstuk. En na de bevalling gebruik je het tussenstuk waarmee je je kindje in een draagzak kunt dragen. Super handig en zo heb je veel plezier van je jas.

1. Zwangerschapsjas Taylor grey melange

2. Gewatteerde zwangerschapsjas blauw

3. Zwangerschapsjas Tikka 3-in-1 zwart

Wind- en regendicht

Ben je vaak buiten, ga je met de fiets naar het werk of ben je schooljuf? Kies dan zeker een model dat wind- en waterdicht is. Het zwangerschapsmerk MamaLicious brengt elk jaar een heel betaalbare zwangerschapsjas op de markt die heerlijk warm is. Deze jas kost slechts €64,99. Dit soort gewatteerde jassen hebben vaak een riem onder je borst om je taille wat te accentueren. Zo blijf je er elegant uitzien zelfs tijdens de winter.

1. Zwangerschapsjas Zita

2. Zwangerschapsjas Jessie groen

3. Zwangerschapsjas Tikka 3-in-1

Vrouwelijke jas

Zit je vooral in de auto of heb je een kantoorbaan? Dan is een elegante, vrouwelijke mantel iets voor jou. Deze mooie fluwelen jas staat werkelijk iedereen en de band maakt de jas extra vrouwelijk. Omdat de jas niet té warm is kun je hem ook perfect voor het voorjaar gebruiken. Kortom een jas voor alle seizoenen.

  1. Zwangerschapsjas velvet

 

Dikke cardigan of poncho

Als je geen echte winterjas nodig hebt dan kun je ook een warme cardigan of poncho aanschaffen. Hier beleef je ook na je zwangerschap nog veel plezier aan.

1. Cardigan long Hazel grijs

2. Cardigan long Hazel oker

3. Cardigan long Hazel navy

Nog een laatste tip als je een zwangerschapsjas nodig hebt. Wacht niet te lang met kopen. Alle jassen zijn al aan het begin van het seizoen geleverd en ze kunnen helaas niet bijbesteld worden.

www.neufmoisbelle.com

Partner Content