“Ik weet dat mama worden alles verandert, maar ben bang. Wat nu?” Onze expert geeft antwoorden

angst tijdens zwangerschap
Getty Images
Zwanger worden en zijn is sowieso een rollercoaster van emoties. Je weet dat je lichaam, slaap, relatie, carrière en vrije tijd er net even anders zullen uitzien. Dat maakt mama in spe Charlotte zenuwachtig. We leggen haar vraag voor aan zwangerschapsexperte Melissa Vallons.

Charlotte: “Ik ben nu 6 maanden zwanger en zit absoluut niet op een roze wolk. De lichamelijke ongemakken vallen best mee, maar angst neemt de bovenhand. Wat staat te gebeuren tijdens mijn verdere zwangerschap en bevalling? Ga ik dat wel kunnen, zo’n klein hummeltje verzorgen? Wat als hij veel huilt en de nachten een hel worden?”

Je leven is niet voorbij

Graag verder lezen?
Omdat onze experts kwaliteitsadvies op maat bieden, vragen wij jou om hier EENMALIG & GRATIS een Libelle-account aan te maken. Met een paar klikken krijg je toegang tot al onze artikels en video's! Had je er al eentje aangemaakt op Libelle.be? Log dan gewoon in!

Heb jij een vraag rond zwanger zijn?

Dan is dit jouw kans. Bezorg ons je vraag hieronder en dan leggen wij ze aan onze expert voor.

Meer tips van de expert:

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!