“Ik ben al veel aangekomen en wil meer kilo’s beperken” – Onze experte geeft advies

gewichtstoename beperken tijdens de zwangerschap
Getty Images
Zwanger worden en zijn is sowieso een rollercoaster van emoties. Je weet dat je lichaam, slaap, relatie, carrière en vrije tijd er net even anders zullen uitzien. Met die extra kilo’s heeft mama in spe Jana het best moeilijk. Zwangerschapsexperte Melissa Vallons geeft advies om gezonde gewoontes te installeren.

Jana: “Ik ben inmiddels 24 weken zwanger en heb mijn lichaam best wel al zien veranderen. Dat dat zou gebeuren wist ik, maar de kilo’s vliegen eraan en daar heb ik het moeilijk mee. Ik zou die gewichtstoename voor de rest van mijn zwangerschap graag beperken zodat ik de kilo’s achteraf hopelijk weer zo vlot mogelijk kan verliezen. Welke gewoontes kan ik mezelf aanleren?”

Graag verder lezen?
Omdat onze experts kwaliteitsadvies op maat bieden, vragen wij jou om hier EENMALIG & GRATIS een Libelle-account aan te maken. Met een paar klikken krijg je toegang tot al onze artikels en video's! Had je er al eentje aangemaakt op Libelle.be? Log dan gewoon in!

Heb jij een vraag rond zwanger zijn?

Dan is dit jouw kans. Bezorg ons je vraag hieronder en dan leggen wij ze aan onze expert voor.

Meer tips van de expert

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!