“Ik wil misschien thuis bevallen. Hoe maak ik de juiste keuze?”

thuis bevallen
Getty Images
Zwanger worden en zijn is sowieso een rollercoaster van emoties. Je weet dat je lichaam, slaap, relatie, carrière en vrije tijd er net even anders zullen uitzien en dat is op zijn zachtst gezegd best spannend. Mama Sofie twijfelt erover om thuis te bevallen. Zwangerschapsexperte Melissa Vallons legt uit wat daarbij komt kijken en hoe je de afweging maakt.

Sofie: “Ik heb me nooit echt op mijn gemak gevoeld in het ziekenhuis en wil misschien thuis, in mijn eigen vertrouwde omgeving, bevallen. Hoe maak ik de juiste keuze? Hoe is een bevalling thuis anders en wat moet ik allemaal in orde brengen, mocht ik thuis bevallen?”

Graag verder lezen?
Omdat onze experts kwaliteitsadvies op maat bieden, vragen wij jou om hier EENMALIG & GRATIS een Libelle-account aan te maken. Met een paar klikken krijg je toegang tot al onze artikels en video's! Had je er al eentje aangemaakt op Libelle.be? Log dan gewoon in!

Heb jij een vraag rond zwanger zijn?

Dan is dit jouw kans. Bezorg ons je vraag hieronder en dan leggen wij ze aan onze expert voor.

Meer tips van de expert

Volg ons op FacebookInstagramPinterest en schrijf je in op onze nieuwsbrief (onderaan de homepage) om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!