7 x Natuurlijke materialen

Muurdeco is heel populair en met de haakjes van Hagelens kan je een leuke eyecatcher toevoegen die past in elk interieur. Het natuurlijk hout ziet er prachtig uit in een monochrome kamertje maar kan ook wat rust brengen in een kamer vol met kleur.

De Gele Flamingo - Hagelens

Bekijk de producten

Fresk, gemaakt van bio katoen GOTS keurmerk dus ideaal voor de tere en gevoelige huid van baby’s. De collectie wordt continu vernieuwd met lieve, frisse prints maar de meeste aandacht gaat naar het draagcomfort. Wij horen ook van onze klanten dat de Fresk kleding, slaapzakken super zacht én in vorm blijven na veel wassen. Ze zijn niet goedkoop maar misschien investeren in minder stuks maar wel top kwaliteit.

De Gele Flamingo + Fresk

Bekijk de producten

Liewood, dit merk ontdekten we op een beurs in Copenhagen.  Gepassioneerde dames die gestart zijn in de zomer van 2015, nog heel recent dus maar ondertussen een héél uitgebreide collectie hebben. Ze zijn gestart met een beperkte collectie beddengoed die ondertussen is uitgebreid naar verzorgingsaccessoires voor baby’s en nog héél veel leuks dat eraan komt voor de kerstperiode 😉

Al het katoen is GOTS gecertificeerd, de prints zijn conceptueel heel sterk maar zijn toch zacht genoeg zodat ze sereniteit en rust uitstralen in de slaapkamer. De prints zijn visueel heel aantrekkelijk. Ook aan de kwaliteit werd gedacht dus de lakentjes kunnen echt door meerdere kinderen gebruikt worden. De toppers uit de collectie momenteel zijn de speeldekens/quilts.

De Gele Flamingo - Liewood

Bekijk de producten

Manowoods. Made in Holland. Say cheese met deze super leuke, handgemaakte, houten cameara’s. Een leuk alternatief op al het plastic.

Manowoods

Bekijk de producten

 

 

That’s Mine is een Deens merk van de sympathieke Mette. Alles wordt met de hand afgeschuurd (en dat zagen we ook aan haar handen.) Natuurlijk hout met een likje verf erop. Prachtige muurhaakjes, boekenplanken en opbergkasjes die elke kinderkamer een extra touch geven. Hier ook verwacht ik deze week een grote nieuwe levering.

That's Mine

Bekijk de producten

 

Toen we de berenoogjes van Puurrr voor het eerst zagen werden we meteen verliefd. Alles uit deze collectie wordt in Nederland gemaakt. Voor een heel beperkt budget heb je een prachtige eyecatcher in je kinderkamer.

Puurrr

Bekijk de producten

 

Fabelab is ook een zeer inspirerend merk. Het combineert story-telling met design. De verschillende stoffen en kleuren worden in de volledige collectie gebruikt zodat er geen restjes stof verloren gaan. Vooral populair zijn de leuke knuffeldoekjes. Heel makkelijk vast te pakken door kleine handjes. Aan het oortje kan een fopspeen worden vastgeknoopt zodat die niet verloren kan gaan.

Fabelab

Bekijk de producten

Partner Content