Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Welke nachtlamp is geschikt voor de kinderkamer?

Op zoek naar een veilige én mooie nachtlamp voor de kinderkamer? Onze lifestyle- en deco-expert Sophie Claes zocht uit welke nachtlampjes niet alleen leuk zijn, maar ook nog eens veilig én super handig in de kinderkamer. Een nachtlampje kan nu eenmaal meer dan gewoon licht geven…

De leukste nachtlampjes

De keuze aan nachtlampjes voor de kinderkamer is enorm. Als ouder wil je natuurlijk niet alleen een lamp die leuk oogt, maar ook nog eens veilig is. Bovendien hebben ondertussen heel wat lampjes extra snufjes zoals een dimmer of rustgevende muziek, wat de keuze er niet makkelijker op maakt. Deze nachtlampen behoren alvast tot Sophie’s favorieten:

Sterrenprojector met muziek

Deze ster projecteert een sterrenhemel op het plafond én speelt rustige muziek. Hij is verkrijgbaar met een USB-aansluiting of werking op batterijen.

nachtlamp

3 in 1 nachtuiltje

Dit nachtlampje heeft verschillende functies. Zo kan je hem gewoon gebruiken als nachtlampje, maar ook als sterrenprojector. Deze uil heeft ook een lichtgevende buik: dit geeft een glow wat een rustgevend effect heeft.  En daarnaast kan dit nachtlampje vier verschillende muziekjes en vier verschillende natuurgeluiden afspelen. Ideaal voor de babykamer!

download_1_c67b4af3-dc8a-4f0a-8f6a-1134cd1befa9_1024x1024

Ijsco lamp

Een leuk nachtlampje dat een mooie gloed geeft in de avond. Deze lamp is makkelijk aan en uit te zetten door op het ijsje te drukken.

ijscolamp-blauw_1_8644cae9-7d1c-46b9-8e4c-1f7559ab94f6_small

Zazu nachtlampje Lou de Uil

Valt je kind graag met alle verlichting aan in slaap, maar wil jij niet de hele nacht verlichting laten branden? Dan is deze lamp de ideale oplossing! Lou de Uil heeft namelijk twee lampjes die aan en uit gezet kunnen worden én een eigen timer hebben. Daarnaast heeft het ook een geluidssensor waardoor het lampje automatisch aangaat bij huilen.

nachtlamp uil

Hippo nachtlamp

Dit nachtlampje kan je overal mee naar toe nemen: eenmaal opgeladen kan het lampje tot 200 uur branden. Daarnaast is het ook veilig om het mee in bed te nemen om te slapen, want door de LED-verlichting wordt het niet warm.

11088202104_17010e746c_b_large

Nachtlamp baby rabbit

Deze lamp werkt op batterijen en heeft LED-verlichting. Veilig om mee in bed te nemen én kan makkelijk onderaan aan- en uitgezet worden.

ImagWriter3_large

Barbapapa lamp

Dit zacht nachtlampje is een slaapvriendje voor je kind en kan dus zonder problemen mee in bed genomen worden. Het kan tot acht uur lang branden en geeft een rustige gloed in de kamer. Het lampje heeft geen snoer of batterijen en kan alleen via USB opgeladen worden.

11097355414_146b997098_b_022a3995-08d2-402b-a01b-c1e4b910f013_large

Lightbox

Deze lichtbak is in de eerste plaats een decoratief element, maar kan zeker ook als nachtlamp gebruikt worden. De lightbox werkt op batterijen, maar je kan er makkelijk zelf een adapter op aansluiten om hem op de netstroom te laten werken.

lightbox-a4_2_large